Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BODRUM KRUVAZIYER SEZONUNU AÇTI
BODRUM KRUVAZIYER SEZONUNU AÇTI
Bodrum Cruise Port, kruvaziyer sezonunu Palau bayraklı Astoria Grande gemisi ile açtı. Gemi, Amasra limanından 756 yolcu, 432 mürettebat ile 3 Nisan’da Bodrum Cruise Port’a yanaştı ve Marmaris rotasında seyire devam edecek.
3 Nisan 2025, 12:55
 
Palau bayraklı Astoria Grande adlı dev yolcu gemisi, sabah saatlerinde Gemi Yanaşma İskelesi’ne bağlandı. Amasra limanından gelen gemide 756 yolcu ve 432 mürettebat bulunuyor. 193 metre uzunluğunda 32 metre genişliğindeki geminin Bodrum’dan sonraki durağı Marmaris olacak. Astoria Grande 2025 yılında iki kez daha Bodrum’u ziyaret edecek.
image
 
Ritz-Carlton Yacht Collection, Emerald Cruises, Silversea Cruises ve MSC Explora Journeys gibi dünyaca ünlü lüks kruvaziyer şirketlerinin radarında olan Bodrum Cruise Port, kruvaziyer sezonunu -Kasım ayının ortasına kadar sürdürecek. Sezon boyunca Aroya Cruises’a ait Aroya’nın 13 seferi, Marella Cruises’a ait Marella Discovery-2’nin 13 seferi ve Virgin Voyages’a ait Resilient Lady’nin 11 seferi olacak.
image
Ritz-Carlton Yacht Collection, Emerald Cruises, Silversea Cruises ve MSC Explora Journeys gibi dünyaca ünlü lüks kruvaziyer şirketlerinin de radarında olan Bodrum Cruise Port; kruvaziyer sezonunu kasım ayının ortasına kadar sürdürecek. Sezon boyunca Aroya Cruises’a ait Aroya’nın 13 seferi, Marella Cruises’a ait Marella Discovery-2’nin 13 seferi ve Virgin Voyages’a ait Resilient Lady’nin Bodrum’a 11 seferi olacak. Bodrum Cruise Port tüm bu gemi, feribot ve yolcu trafiğinin yanı sıra, gemilerle yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ve öğrencilere yaptığı denizcilik tanıtımları ile de adından söz ettiriyor.
 
Bu yıl hem gemi hem de yolcu sayısı anlamında rekor beklediklerini anlatan Global Ports Holding Doğu Akdeniz Limanları Direktörü Aziz Güngör, “Bu yıl Bodrum’a ilk kez gelecek olan 14 gemiyi ağırlayacak olmamız, destinasyonumuzun uluslararası arenada giderek daha fazla tercih edildiğini gösteriyor” dedi.
 
“2025’TE 14 YENİ GEMİ AĞIRLAYACAK”
2025’te hem gemi hem de yolcu sayısıyla rekor kırılacağını öngördüğünü ifade eden Global Ports Holding Doğu Akdeniz Limanları Direktörü Aziz Güngör, “2025 kruvaziyer sezonunda hem gemi hem de yolcu sayılarında rekor bekliyoruz. Ayrıca Bodrum-Kos-Bodrum feribot hattında yoğun bir yolcu hareketliliği öngörüyoruz. Bu yıl Bodrum’a ilk kez gelecek olan 14 yeni gemiyi ağırlayacak olmamız, destinasyonumuzun uluslararası arenada giderek daha fazla tercih edildiğini gösteriyor. Mega yat trafiğindeki istikrarlı artış da bunu destekliyor” dedi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 KOMŞUSU AÇ YATAN BİZDEN DEĞİL - Seyhan Avşar
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 LEZZET ŞEHRİ '' UNESCO ADAYI ADANA ''
Engin Ertem Engin Ertem
 ENGELLİER İÇİN BİR ARAÇ HAYATİ ÖNEMDE
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR