Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TEM OTOYOLUNDA CAN PAZARI
TEM OTOYOLUNDA CAN PAZARI
TEM Otoyolu'nda 18'i TIR ve kamyon, 2'si otobüs, 1'i tanker, 3'ü de küçük araç olmak üzere toplam 24 aracın karıştığı kazada 42 kişi yaralandı.
21 Mayıs 2014, 09:31
 
TEM Otoyolu'nda 18'i TIR ve kamyon, 2'si otobüs, 1'i tanker, 3'ü de küçük araç olmak üzere toplam 24 aracın karıştığı kazada 42 kişi yaralandı.
 
Kazanın ardından kapanan TEM Ankara istikameti yaklaşık 5 saat sonra yeniden ulaşıma açıldı. Kaza, saat 21.00 sıralarında TEM Otoyolu'nun Bekirdere Rampası Ankara istikametinde meydana geldi. 18'i TIR ve kamyon, 2'si otobüs, 1'i tanker, 3'ü de küçük araç olmak üzere toplam 24 aracın karıştığı zincirleme kazada 42 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazaya karışan ilk araçta bulunanlar, yola bir başka araçtan daha önceden hayvan gübresi döküldüğünü, bu nedenle arkadan gelen araçların fren yapmasına rağmen kayarak birbirlerine vurduklarını belirttiler. Kaza yerinde de yola dökülmüş hayvan gübresi olduğu görüldü.
 
image
 
Kaza nedeniyle TEM otoyolu Ankara istikametine doğru İzmit Batı Turnikeleri ile Uzunçiftlik turnikeleri arası ulaşıma kapandı. Polis, TEM otoyolundaki trafik akışını batı turnikelerinden D-100 karayolu'na yönlendirdi. Yol saat 02.00 sıralarında araçların yoldan kaldırılmasının ardından yenide ulaşıma açıldı. Kocaeli Emniyet Müdürü Levent Yarımel'in açıklamasına göre, 10 yaralı Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, 7 yaralı Kocaeli Devlet Hastanesi'ne, 3 yaralı Seka Devlet Hastanesi'ne, 6 yaralı derince Araştırma Hastanesi'ne, 2 yaralı Akademi Hastanesi'ne, 1 yaralı da Adapazarı'ndaki bir hastaneye sevkedildi. Tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olan sadece 1 kişinin Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde, 13 yaralının Sakarya'daki çeşitli hastanelere kaldırıldığı öğrenildi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR