Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DEKOLTE CİNAYETİ
DEKOLTE CİNAYETİ
ADANA’da tekstilci T. Ç, bir ay önce evlendiği eşi H. Ç’yi ’Açık saçık giyinme benim genç çocuklarım var onların adı çıkacak’ diye
19 Ağustos 2014, 14:29

 

ADANA’da tekstilci T. Ç, bir ay önce evlendiği eşi H. Ç’yi ’Açık saçık giyinme benim genç çocuklarım var onların adı çıkacak’ diye uyaran komşusu 65 yaşındaki Z.T''nin oğulları 26 yaşındaki Efraim T ile kardeşi 19 yaşındaki Muhittin T’ye pusu kurup, kurşun yağdırdı.

T. Ç bir ay önce H. Ç. ile evlenip daha önce köy olan Şambayat Mahallesi’ne yerleşti. Babasının petrol istasyonu olan ve kendisi de tekstil işi yapan T. Ç’nin eşi H. Ç’nin dekolte giyindiği iddiasıyla, hakkında dedikodular yapılmaya başlandı. Dedikoduların artması üzerine ailenin komşusu Z. T,  H. Ç’yi, "Kızım açık saçık giyinip köyde dolaşma. Hakkında dedikodu oluyor, benim genç çocuklarım var, onların adı çıkacak" diyerek uyardı. Genç gelin de bu durumu eşine ve  kayınpederi Ş. Ç’ye anlattı. 

TARLA YOLUNDA PUSU KURDULAR

Uyarıyı gururuna yetiremeyen T. Ç, iddiaya göre kardeşi G. Ç ile birlikte tarlaya giden Z. T’nin oğulları Efraim ile Muhittin T'ye yolda pusu kurdu. İki kardeş, tarladan motosikletle dönen T. kardeşleri tabancayla çapraz ateşe tuttu. Ağır yaralanan kardeşler silah sesleri üzerine olay yerine gelen vatandaşlar tarafından Özel Medline Hastanesi’ne götürüldü. Vücuduna 5 kurşun isabet eden Efraim ile 4 kurşun isabet eden Muhittin T yapılan tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı.

OTOMOBİLİ TERK EDİP KAÇTILAR

Ölüm haberi üzerine gençlerin yakınları yasa boğulurken bazıları da intikam alacaklarını söyledi. Bunun üzerine polis, ailelerin oturduğu mahallede geniş güvenlik önlemi aldı. Şüpheli kardeşlerin kaçtığı 01 CJH 66 plakalı otomobil ise Öğretmenler Bulvarı üzerinde bir akaryakıt istasyonunda terk edilmiş olarak bulundu. Kaçan kardeşler aranıyor.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR