Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GÜZEL MERVE'NİN SIR ÖLÜMÜ
GÜZEL MERVE'NİN SIR ÖLÜMÜ
Merve Kalyoncu geçtiğimiz Pazartesi günü saat 19.45’te Şişli’deki lüks bir rezidansın 10’uncu katındaki dairesinin balkonundan aşağı düştü. Merve’nin cesedini rezidansın güvenlikleri buldu.
9 Ekim 2014, 09:17

 

ŞİŞLİ’deki bir rezidansta bulunan 10. kattaki evinin balkonundan düşerek ölen Merve Kalyoncu’nun (25) ölümüne polis ‘İntihar’ derkeN anne feryadı cinayet dedi. 

Genç kızın annesi Havva Güler Kalyoncu, “Kızım intihar edecek biri değildi. Ölümüne erkek arkadaşı neden oldu” diyerek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Merve Kalyoncu geçtiğimiz Pazartesi günü saat 19.45’te Şişli’deki lüks bir rezidansın 10’uncu katındaki dairesinin balkonundan aşağı düştü. Merve’nin cesedini rezidansın güvenlikleri buldu. Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından Merve Kalyoncu önceki gün yakınları tarafından alınarak İstanbul’da toprağa verildi. Merve’nin ölümünün ardından 1 yaşında babasını kaybeden genç bir kadının hikayesi kaldı. 

Merve Kalyoncu babası Kemal Kalyoncu öldüğünde henüz 1 yaşındaydı. Annesi ile birlikte, amcalarının desteğiyle hayata tutundu. İddialara göre, amcaları babalarından kalan miras haklarının tamamını Merve ve annesine verdi. Kağıthane’de adına düşen dairelerden biri 3 yıl önce satıldı. Merve annesinin Çağlayan’daki evinden ayrılıp Şişli’deki bir rezidanstan daire kiraladı.

EVLENDİRİLECEKTİ

Kısa dönemli işlerde çalışıyordu. Bir ara kuaför dükkanı açmak istemiş, ancak amcalarının “Bizim yanımızda aç” teklifini reddetmişti. Amcalarından biri bir dönem Merve’yi oğullarından biriyle evlendirmek de istemişti ancak Merve “Başka biri var” diyerek bu teklifi de reddetti.

Merve’nin “Başka biri var” dediği kişi, Etiler’de galeri işleten 27 yaşındaki A.D.’ydi. Rezidans ortak konutları gibiydi. Merve’nin ölümünden önce A.D. Ferrari otomobiliyle Merve’nin evine gitmiş, balkonhdan düşmesinden 3 saat önce de evden ayrılmıştı.

''ARAMIZDA TARTIŞMA OLMADI''

Önceleri ‘şüpheli ölüm’ olarak baktıkları olayın ardından polis A.D.’nin ifadesini aldı. A.D. ifadesinde, “Ben sabah 05.00 yanına geldim. Saat 15.00 gibi ayrıldım. Aramızda herhangi bir tartışma geçmedi. Bir rahatsızlığı yoktu. Saat 17.00 gibi telefonla aradım. Telefona çıkmadı. Aramızda bir tartışma ya da başka bir şey olmadı” dedi. İfadesinin ardından da serbest bırakıldı.

Sitenin güvenlik kameralarındaki görüntüleri izleyen polis, genç kızın aşağı atladığını, olay sırasında yanında kimsenin görünmediğini belirterek olayın ‘İntihar’ olarak göründüğünü kaydetti.

ANNESİ ŞİKÂYETÇİ OLDU: ‘O SORUMLU’

 Merve Kalyoncu’nun annesi Havva Güler Kalyoncu dün İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak kızının ölümüyle ilgili şikâyetçi oldu. Anne Kalyoncu, kızının intihar edecek bir durumu olmadığını iddia ederek, “Kızımın ölümünden erkek arkadaşı A.D. sorumludur” dedi.

KUMAR YÜZÜNDEN

Hürriyet’e konuşan Merve Kalyoncu’nun teyzesinin kocası Ömer Karaömeroğlu ise şunları söyledi: “Merve bayramda bendeydi. Annesiyle de görüştüler. Herhangi bir sorunu yoktu. A.D.’den kumar yüzünden ayrılmak istediğini anlatmış. İntihar edecek bir kız değildi. Neşe doluydu. Ölümünde soru işaretleri var.”

‘Ayrılmak istediğimi söylemiştim’

ETİLER’de lüks otomobil galerisi işleten A.D. sevgilisi Merve Kalyoncu için Kağıthane Emniyet Evleri Camisi’nde önceki gün düzenlenen cenaze törenine de katıldı. A.D. cenazeden önce Kalyoncu Ailesi’nden izin alarak camiye girdi. İddialara göre A.D. burada Merve’nin akrabalarına, “Ayrılmak istediğimi söyleyince bağırıp çağırmaya başladı. Evden çıkarken annesini arayıp söyledim” dedi. Ancak emniyetteki ifadesinde aralarında bir tartışma yaşanmadığını iddia etti. 

DÜŞME ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Merve Kalyoncu’nun düştüğü an rezidansın güvenlik kameralarına da yansıdı. Kamera görüntülerine göre Merve Kalyoncu dairesinin balkon camına çıkıyor, daha sonra da kendisini aşağı bırakıyor. Kamera kayıtlarında Merve’nin yanında başka kimse görülmüyor.

Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR