Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
PENDİK'TE KANLI ESNAF SAVAŞI
PENDİK'TE KANLI ESNAF SAVAŞI
stanbul kanlı bir esnaf savaşına tanık oldu. Pendik'te 2 esnaf grubu arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
12 Ocak 2015, 04:22

 

İstanbul kanlı bir esnaf savaşına tanık oldu. Pendik'te 2 esnaf grubu arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Kaynarca Cemal Gürsel Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, "dükkan önüne araç park etme" nedeniyle bir inşaat firması çalışanları ile arabakiralama firması çalışanları tartışmaya başladı. Ofis içerisinde başlayan tartışma sokağa taştı ve  silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışma sırasında 4 kişi yaralandı. Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Taylan Olgun ve ağır yaralanan Oğuzhan Yılmaz hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Berat Halil, Gökay Kılıç ve Salih Mustafa Kırkan'ın ise tedavisi devam ediyor.

Olayın ardından caddeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çatışmada bir kalaşnikof ve tabanca kullanıldığı öne sürülürken, bazı görgü tanıkları da çevrede sise benzer bir duman oluştuğunu, çatışmaya katılan kişilerin "sis bombası" tarzında bir şey kullanmış olabileceğini iddia etti.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR