Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HER YERDE TACİZ
HER YERDE TACİZ
Türkiye'nin konuştuğu taciz olayında yeni gelişme Cihangir’de yaşayan M. Ö. yemek kuryesinin tacizini mesajlarıyla paylaştı. Servis elemanını işten çıkartan Bambi, özür diledi.
25 Şubat 2015, 08:19

Mersin’de Özgecan Aslan’ın katledilmesinin ardından ‘sen de anlat’ kampanyasıyla sosyal medyaya taşınan kadın tacizlerine bir yenisi eklendi. Bir yayınevinde editör olan M. Ö. Facebook hesabında, Yemek Sepeti’nden sipariş verdikten sonra adının 'Emre' olduğunu söyleyen servis elemanının telefonla tacizine uğradığını yazdı. Milliyet'in haberine göre; telefonuna gelen tecavüz ve ölüm tehditleri mesajlarını da özetle Öngen, şunları yazdı:

‘Yoruldun mu sen?’

“Bambi Kuruyemiş’ten sipariş verdim. Ödeme için getirdikleri yeni tip pos cihazı bağlantı kuramadığından 02.00’ye kadar 2 kez geldiler. Görünüşüme bakıp ters tavır sergileyen bu kişiye, ‘Yorucu oldu’ dememle tedirgin anlar başladı. ‘Yorucu oldu, sana mı? Yoruldun mu sen?’ sözlerini tehditkâr ve korku salmak ister bakışlarla direkt gözlerinin içine bakarak yanıt verdim. Sonrasında ölüm dahil türlü tehditlerinde adres, isim, ve telefon bilgilerimi kullanmaktan çekinmedi.”
Bambi yönetimi, kamuoyundan özür dileyerek şahsın işine son verdiğini açıkladı.

Haber görseli‘Özür bir şey ifade etmiyor’

M. Ö. Bambi’nin özürü hakkında şöyle dedi: “Sabah Yemek Sepeti görevlileri aradı. Bambi yönetimi benimle görüşmek için iletişim bilgilerimi istemiş. Yöneticilerin telefon numaralarının bana ulaştırılmasını istedim. Cumartesi Türkiye’de olacağım, ofisteki arkadaşlarla Bambi yöneticileriyle görüşmeye gideceğiz. Olanları babam da internetten öğrenmiş. Telaşlandı. Kendi politik görüşüm nedeniyle savcı ve polise güvenmediğimden şikayette bulunmadım. Tacizci kaçmış, belki güvenliğim için şikayette bulunurum. Bambi’nin özürü ise benim için bir şey ifade etmiyor.”


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR