Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
PARK CİNAYETİNDE FLAŞ GELİŞME
PARK CİNAYETİNDE FLAŞ GELİŞME
İZMİR’in Konak İlçesi’nde parkta köpeğini gezdiren 28 yaşındaki İsmail Alay’ı bıçaklayarak öldüren 24 yaşındaki Hilal Hıdır Ş., avukatı ile adliye karakol amirliğine teslim oldu.
9 Mart 2015, 19:23

 

İZMİR’in Konak İlçesi’nde parkta köpeğini gezdiren 28 yaşındaki İsmail Alay’ı bıçaklayarak öldüren 24 yaşındaki Hilal Hıdır Ş., avukatı ile adliye karakol amirliğine teslim oldu.

Olay, geçen cuma günü 21.00 sıralarında Karataş Semti Adile Naşit Parkı’nda meydana geldi. Parkta yürüyüş yapanlar yerde hareketsiz bir kişinin yattığını, köpeğinin de başında beklediğini görünce durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde yerde yatan erkek kişinin bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi. Polis parkta çevre güvenliği alırken yapılan araştırmada, ölen kişinin Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi son sınıf öğrencisi, İsmail Alay olduğu belirlendi.

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, görgü tanıklarının ifadesine göre belirlenen eşkal doğrultusunda Alay’ı bıçaklayarak öldüren kimliği belirsiz kişi ya da kişileri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Görgü tanıkları Alay’ı bıçaklayıp öldüren kişinin de pitbull cinsi köpeğiyle kaçtığını belirtti. Alay’ın Rottweiler cinsi ’Zeyna’ adlı köpeği uzun süre sahibinin cesedinin yanından ayrılmadı. Alay’ın yapılan otopside bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi. İsmail Alay, otopsinin ardından, cenazesi Ankara’nın Sincan İlçesi’nde toprağa verildi.

ADLİYE KARAKOLUNA GELİP TESLİM OLDU

Polis, olayla ilgili çalışmalarını sürdürürken, Hilal Hıdır Ş., avukatı ile birlikte bugün önce personel kapısında bulunan polislere gelip, cinayet işlediğni ve teslim olmaya geldiğini söyledi. Hilal Hıdır Ş., daha sonra avukatı ile adliye karakoluna götürüldü. Burada, üzerinde kimliği bulunmayan zanlının yakınlarına bilgi verildi. Yakınları tarafından kimliği getirilen Hilal Hıdır Ş., adliye karakolu ekipleri tarafından adli rapor alındıktan sonra Cinayet Büro’ya teslim edildi. Zanlının cinayeti neden işlediğini söylemediği, gözlerinin altındaki morluklar dikkat çekti. Morlukların, Alay ile ettiği kavgada meydana geldiği öne sürüldü.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR