Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KÖY KAHVESİNİ TARADILAR
KÖY KAHVESİNİ TARADILAR
SAKARYA'nın Karapürçek İlçesi'nde daha önce köy statüsünde olan Ekinli Mahallesi'ndeki köy kahvesine gelen 10 kişilik grup buradaki çardakta oturanlara iki genci sorduktan sonra kalabalığa ateş açtı.
13 Nisan 2015, 09:26
 
SAKARYA'nın Karapürçek İlçesi'nde daha önce köy statüsünde olan Ekinli Mahallesi'ndeki köy kahvesine gelen 10 kişilik grup buradaki çardakta oturanlara iki genci sorduktan sonra kalabalığa ateş açtı.
 
Olayda Kemal Can adlı bir kişi hayatını kaybetti, Murat İskender Can ile Mustafa Keskin ağır yaralandı. Saldırganlar ise olaydan sonra kaçtı.

Olay bu akşam saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Ekinli mahallesi merkezinde bulunan kahvehaneye ait çardak önüne iki otomobille gelen ve kimlikleri belirlenemeyen 10 kişilik grup, burada sohbet eden kahvehane sahibi Mustafa Keskin ile akrabaları olan Murat İskender Can ve Kemal Can'a bazı kişilerin isimlerini sordu. Kahvehane sahibi ile yanındakilerin, "Niye arıyorsunuz bu kişileri diye" sorusu üzerine iki grup arasında tartışma çıktı. Otomobillerle gelen grup tartışma sırasında hakaretler yağdırdıkları üç kişiye tabanca ve tüfeklerle ateş açtı.  

Olayda kahvehane sahibi Mustafa Keskin ile Kemal Can ve Murat İskender Can, vucutlarına isabet eden kurşunlarla yere yığılırken, saldırganlar ise otomobillerle olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırılan yaralılardan 35 yaşındaki Kemal Can kurtarılamadı, diğer iki yaralının ise sağlık durumlarının ağır olduğu ve tedavilerinin sürdüğü belirlendi. 

Jandarma ekipleri olaydan sonra kaçan saldırganların kimliklerini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı. Bu sırada araştırmada bir gün önce bölgede bulunan bir benzin istasyonunda iki genç ile benzin istasyonu çalışanları arasında kavga yaşandığını olayın bu kavga ile ilgili olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR