Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
THY KABİN AMİRİ İHMAL KURBANI MI ?
THY KABİN AMİRİ İHMAL KURBANI MI ?
THY Kabin Amiri Selda Durmaz, Lagos uçuşundan sonra İstanbul'a dönerek yüksek ateş şikayetiyle bir hastaneye gitti. THY nin Nijeryada anlaşmalı olduğu hastanede yeterli ilgi ve müdahalenin yapılmadığı ,yanlış teşhis ve geç müdahalenin Selda Durmaz'ı ölüme götürdüğünü iddia etiler.
20 Haziran 2015, 08:12

 

THY Kabin Amiri Selda Durmaz, Lagos uçuşundan sonra İstanbul'a dönerek yüksek ateş şikayetiyle bir hastaneye gitti. İddiaya göre, hastane Durmaz'a iki kez grip teşhisi koydu. Grip ilaçlarını almasına rağmen bir türlü ateşi düşmeyen Selda Durmaz son olarak THY sağlık birimine başvurdu. Burada Durmaz'a sıtma teşhisi konuldu. Bunun üzerine kabin amiri Durmaz Bahçelievler'de özel bir hastanede tedavi altına alındı. 
 

[Haber görseli]


Bir süredir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Selda Durmaz saat 01.30 sıralarında hayatını kaybetti. Acı haberi alan Durmaz'ın yakınları ve meslektaşları hastaneye akın etti. 


Kabin amiri Selda Durmaz'ın cenazesi hastaneden alınarak cenaze aracıyla memleketi Bartın'a götürülmek üzere yola çıkarıldı,Yakınları Durmaz'ın ateşi yükseldikten sonra THY nin Nijeryada anlaşmalı olduğu hastanede yeterli ilgi ve müdahalenin yapılmadığı ,yanlış teşhis ve geç müdahalenin Selda Durmaz'ı ölüme götürdüğünü iddia etiler.

İstanbul Bahçelievler'deki Aile hastanesinde yoğun bakımda tedavi gören Durmaz'ın kanı sürekli değiştirileriliyorodu.

Virüsün ilerlemiş olması sebebiyle kan değiştirme işlemi için yapılan kan çağrısına ise tüm THY personeli seferber oldu. Sosyal medya üzerinden kampanya düzenlendi. Durumu giderek ağırlaşan Durmaz, bugün saat 02.00’de hayatını kaybetti.

ARFAA Dernek Facebook hesabından yapılan açıklamaya göre, Selda Durmaz’ın cenazesi ailesinin isteği üzerine Bartın’da defnedilecek.

Şeffaf Gazete.com.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR