Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
PİSİ PİSİNE ÖLÜM
PİSİ PİSİNE ÖLÜM
Nevşehir'de bir üniversite öğrencisi, 3. kattaki evinin balkonundan kanepe atarken, dengesini kaybedip aşağı düştü ve hayatını kaybetti.
22 Haziran 2015, 14:28

 

Nevşehir'de bir üniversite öğrencisi, 3. kattaki evinin balkonundan kanepe atarken, dengesini kaybedip aşağı düştü ve hayatını kaybetti.

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi'nin Hacıbektaş ilçesinde bulunan Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik ve Sahne Sanatları bölümü ikinci sınıf öğrencisi olan Tuncay Yıldırım (32), arkadaşıyla birlikte kaldığı TOKİ konutlarından başka bir eve taşınmak istedi.

Bu sırada 5 katlı apartmanın 3. katında bulunan evlerindeki eski bir kanepeyi merdivenlerden taşımak istemeyen Tuncay Yıldırım, ev arkadaşıyla birlikte eski kanepeyi balkondan aşağıya atmak istedi. Balkondan kanepeyi atarken bir anda dengesini kaybeden Yıldırım, kanepe ile beraber aşağıya düştü.

Yıldırım’ın aşağıya düştüğünü gören apartman sakinleri ve arkadaşları durumu hemen 112 ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri gence ilk müdahaleyi burada yaptı. Ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yıldırım, burada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yıldırım’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, cenazenin daha sonra gencin memleketi Kayseri’de toprağa verileceği bildirildi.

FACEBOOK’TAN PAYLAŞTIĞI SON MESAJ

Öğrenim gördüğü Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde çevresinde oldukça sevilen bir öğrenci olan Yıldırım, aynı zamanda okul dışında çeşitli turistik mekanlarda da sahne alıyordu. Son olarak üniversitenin bahar şenliklerinde de konser veren Yıldırım’ın en büyük hayali ünlü bir müzisyen olmaktı.

Yıldırım’ın sosyal medya hesabından son mesajını ise hayatını kaybettiği Babalar Günü olan 21 Haziran Pazar günü paylaştı. Yaşamını yitirmeden önce sosyal medya hesabına 20 yıl önce kaybettiği babası için ‘Yirmi yıl mı oldu sensiz şimdi! Yıkılan bir duvar gibi üstüme üstüme gideli? Canım babam’ yazan Yıldırım, bu mesajından birkaç saat sonra talihsiz kazada yaşamını yitirdi.

REKTÖR KILIÇ MESAJ YAYINLADI

Yıldırım’ın ölümü nedeniyle Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, taziye mesajı yayınladı. Kılıç mesajında, “Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü 2. sınıf öğrencisi Tuncay Yıldırım elim bir kaza sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, sevenlerine ve kederli ailesine başsağlığı dilerim" dedi.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR