Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ANKARA'DA OTOPARK CİNAYETİ
ANKARA'DA OTOPARK CİNAYETİ
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin otopark görevlileri ile esnaf arasında çıkan kavgada, silahlar patladı. Bir esnafın hayatını kaybettiği kavgada, silahı sıkan otopark görevlisi, çevredeki diğer esnaflar tarafından linç edilmek istendi
9 Temmuz 2015, 21:13
 
Çevik Kuvvet Polisleri olaya müdahale etmekte geç kaldı, ambulans ile hastaneye götürülen kalbinden ve göğsünden vurulan 17 yaşındaki genç esnaf, hayatını kaybetti.
 
Silahlı kavga, öğle sıralarında işyerlerinin yoğun olarak bulunduğu Ulus Rüzgarlı Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, dükkan önüne araç park etme nedeniyle esnafa gelen bir müşteri ile otopark işletmecisi tartışmaya başladı. Bir kova boya alıp çıkacağını söyleyen müşteriden otopark ücreti talep eden otopark görevlisi, ücret vermeyen müşteriye saldırdı. Bunun üzerin Ulus esnafı olayı protesto etmek için sokağa döküldü.
 
Silah sıkan otopark işletmecisi esnaf tarafından linç edilmek istendi. İşletmeciyi aralarına alan esnafı polis kurtardı. Polis, otopark işletmecisini ifadesini almak üzere karakola götürdü. Olaya yerine TOMA'larla gelen polis, öfkeli esnafı biber gazı ile dağıtmaya çalıştı.


 
‘Rüzgarlı’da mafya istemiyoruz’ sloganları atan esnaf yolu trafiğe kapattı. Çevik Kuvvet Polislerinin olay yerine gelmesiyle yol tekrar trafiğe açıldı. Sonrasında esnaflar ‘esnaf uyuma’ sloganlarıyla Rüzgarlı sokaklarındaki ‘otopark tabelalarını’ kırdı. Eylemine devam eden çok sayıda esnaf, kepenk kapattı.
 
Eylem sırasında bir otopark işletmecisi, esnafın üzerine yürüyerek havaya 7 el ateş etti. Otopark işletmecisinin silahından çıkan kuruşunlar 17 yaşındaki Mehmet Karagöz’e isabet etti. Kalbinden ve göğsünden vurulan Karagöz, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan Karagöz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR