Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KANLI KINA GECESİ
KANLI KINA GECESİ
Şanlıurfa’nın Birecik İlçesi'nde kına gecesinde halay çekilirken tabancasını ateşleyen kişi dehşet saçtı.Kına gecesinde maganda kurşunu dehşeti: 2 ölü
8 Ağustos 2015, 12:53

 

Magandanın tabancasından çıkan mermilerin isabet ettiği 5 çocuk annesi 38 yaşındaki Necla Polat ve lise öğrencisi 14 yaşındaki Tuba Şahin öldü, Döndü Bilik de yaralandı. 

Olay, akşam saatlerinde Tüten Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, mahallede düzenlenen kına gecesinde kimliği belirsiz bir kişi, tabancayla havaya rast gele ateş etti. Tabancadan çıkan mermilerin isabet ettiği Necla Polat, Tuba Şahin ve Döndü Bilik yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri, yaralıları ambulanslarla Birecik Devlet Hastanesi’nde götürdü. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan 5 çocuk annesi Necla Polat ve lise öğrencisi Tuba Şahin doktorların çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ölen 2 kişinin cesedi otopsi için morga konulurken, tedavisi devam Döndü Bilik'in ise sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. 

Olay yerindeki mermi kovanlarını toplayan jandarma, 2 kişinin ölümüne neden olan tabancayı ateşleyen kişinin kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR