Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BOLU DAĞINDA ALARM
BOLU DAĞINDA ALARM
- TEM ve D-100 Karayolu'nun Bolu Dağı geçişinde yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşım zaman zaman aksıyor. D-100 Karayolu'nun İstanbul yönü TIR'lara kapatıldı.
1 Ocak 2016, 14:29
 
TEM ve D-100 Karayolu'nun Bolu Dağı geçişinde yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşım zaman zaman aksıyor. D-100 Karayolu'nun İstanbul yönü TIR'lara kapatıldı.

Yoğur kar yağışı Bolu Dağı’nda da etkisini artırdı. Kar yağışı nedeniyle TEM’de ve D-100 Karayolu’nda sürücüler zor anlar yaşadı. Karayolları ekiplerinin kar temizleme ve tuzlama çalışması yapmasına rağmen zeminde biriken karlar nedeniyle ulaşım zaman zaman aksadı. Trafik ekipleri, sabah saatlerinden itibaren D-100 Karayolu’nun İstanbul yönünü TIR’lara kapattı. TIR’ların, Bolu Dağı’ndan inişte kayarak yolu kapatmalarına karşı bu önlemin alındığı belirtildi. TIR’lar, Abant Kavşağı’ndan TEM’e yönlendirildi. Öğle saatlerinden itibaren aynı yöne giden diğer araçlara ise zincir takma zorunluluğu getirildi.image


Bolu Dağı’ndaki yoğun kar yağışı için sürücüleri dikkatli olmaları istendi

Kar yağışı Bolu Dağı Tüneli mevkisinde de zeminde etkili oldu. Karayolları ekipleri sürekli kar temizliği yaparak yolu açık tutmaya çalıştı. Trafik ekipleri de güzergahta önlemlerini artırdı.

Kar yağışı Bolu kent merkezinde de etkili oldu. Aralıklarla yağan karla birlikte şehir beyaza büründü. Zaman zaman lapa lapa yağan kar, şehir içi ulaşımda da aksamalara yol açtı. Belediye ekipleri yollarda ve kaldırımlarda kar temizleme çalışması yaptı. (DHA)


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR