Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İNANILMAZ ÖLÜM
İNANILMAZ ÖLÜM
Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde fizyoterapist olarak çalışan Hülya Erşah Gencer, spor tutkunuydu.Kış sporları yapıyor, bisiklete biniyor, dalıyordu. Az görülür bir kaza ile hayata ved etti..
12 Ocak 2016, 00:55

 

Fizyoterapist Hülya Erşah Gencer, inanılmaz bir kazanın kurbanı oldu. 7 aylık hamile genç anne adayı, karşı şeritteki kazada refüje vuran bir arabanın fırlattığı 5 kiloluk beton parçasının çarpmasıyla can verdi.

Gencer’in bulunduğu aracın camından giren dev taş, hem anne adayının hem doğmamış bebeğinin canını aldı.

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde fizyoterapist olarak çalışan Hülya Erşah Gencer, spor tutkunuydu.Kış sporları yapıyor, bisiklete biniyor, dalıyordu. Yıldız Holding pazarlama bölümünde yönetici Mehmet Ümit Gencer ile de doğa yürüyüşü yaparken İğneada’da tanışmış ve burada sözlenmiş, 3.5 yıl önce de nikâh masasına oturmuştu. Çift, 7 aydır heyecanla ilk bebeklerini bekliyordu. Mehmet Ümit Gencer, hamileliği sırasında eşinin yanında olmak için 3 ay önce işini bırakmıştı. Hülya Erşah Gencer, geçtiğimiz pazar günü, yürüyüş için eşi ve arkadaşları Yiğit Şahinbeyoğlu ile Belgrad Ormanı’na gitti. Güneşli bir pazar keyifli başlayan gün 11.30 sıralarında eve dönerken kâbusa dönüştü.Otomobili, Mehmet Ümit Gencer kullanıyor, yanında Hülya Eşah Gencer oturuyordu. Pendik’teki evlerine gideceklerdi.

MERMİ GİBİ CAMI DELDİ

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 500 metre kala, sol taraflarında kıyamet koptu. Avrupa Yakası’na geçiş yönünde aşırı hızlı bir otomobil zincirleme kazaya neden oldu. Kazaya karışan araçlardan biri refüje çarptı, o şiddetle refüjden kopan yaklaşık 5 kiloluk beton parçası, Gencer çiftinin bulunduğu aracın ön camına sağ taraftan çarptı. Cam patladı ve beton parçası, koca bir mermi gibi Hülya Erşah Gencer’in başına isabet etti.     

Eşini kanlar içinde gören Mehmet Ümit Gencer, gaza basıp Kavacık’taki özel bir hastaneye gitti. Başından ağır yaralanan ve hastaneye ulaştıklarında bilinci kapalı olan Hülya Erşah Gencer ve 7 aylık bebeği, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hülya Erşah Gencer, bugün memleketi Çanakkale’nin Biga ilçesinde toprağa verilecek.

‘ÇOCUĞUMUZLA İKİSİ SARILIP CENNETE GİTTİ’

Hayattakİ en değerli varlığını kaybettiğini söyleyen Mehmet Ümit Gencer, Hürriyet’e acısını şöyle anlattı: ”Konuşmak çok zor ama Hülya konuşmamı isterdi. O hem eşim hem en iyi arkadaşımdı. Hem öğretmenimdi, her şeyimdi. Çocuğumuzla ikisi birbirine sarıldı, cennetin en güzel köşesine gitti. Tek tesellim bu. Nur içinde yatsınlar. Sizlerden ricam, sevdiklerinize bol bol sarılın. Ben onu çok sevdim. Hep birbirimize sarılırdık. Siz de her gün sevdiğinize sarılın.”

Hülya Erşah Gencer’in cenazesi dün Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak, görev yaptığı Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Cenaze aracı hastaneye geldiği sırada Gencer’in arkadaşları gözyaşlarına hâkim olamadı. Mehmet Ümit Gencer de eşinin tabutuna sarılarak gözyaşlarına boğuldu.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR