Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ANTALYA'DA AİLE FACİASI
ANTALYA'DA AİLE FACİASI
ANTALYA Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru 34 yaşındaki Ali Çınar, kendisine boşanma davası açan eşi 33 yaşındaki Serap Çınar'ı
20 Ocak 2016, 22:52
 
ANTALYA Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru 34 yaşındaki Ali Çınar, kendisine boşanma davası açan eşi 33 yaşındaki Serap Çınar'ı, 4 yaşındaki oğlunun gözleri önünde, üst kattaki komşusunun dairesinde beylik tabancasıyla öldürdükten sonra, aynı silahla şakağına ateş ederek ağır yaralandı.
 
Konyaaltı İlçesi Uncalı'da olay dün akşam saatlerinde meydana geldi.
 
Edebiyat öğretmenliği mezunu olan ve atanamayan Serap Çınar, 5 yıldır evli olduğu Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ali Çınar'a, kendisini aldattığı iddiasıyla boşanma davası açtı. Dün öğleden sonra mahkemeden gelen tebligatı alan Ali Çınar, gece evde eşiyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ali Çınar, sakinleşmek için banyoya girdi ve kapıyı arkadan kilitledi.
 
OĞLUYLA KOMŞUSUNUN EVİNE GİTTİ
 
Eşinin kendisine zarar vermesinden korkan Serap Çınar, üst komşusunun dairesine giderek yardım istedi. Komşularının çabasıyla banyodan çıkan Ali Çınar, boşanma davasını hazmedemediğini ve eşiyle barışmak istediğini söyledi. 
 
Bunun üzerine Ali Çınar, yeniden konuşmak için üst komşusunun evindeki eşinin yanında gitti. Serap Çınar'ın kararında ısrarcı olması nedeniyle sinirlenen Ali Çınar, yanında getirdiği beylik tabancasıyla oğlu 4 yaşındaki Rüzgar ve komşularının gözleri önünde 3 el ateş etti. Çeşitli yerlerinde vurulan Serap Çınar, olay yerinde yaşamını yitirdi. Daha sonra aynı silahı şakağına dayayan polis memuru, bir kez daha tetiğe bastı. 
 
YOĞUN BAKIMDA TEDAVİYE ALINDI
 
Komşularının 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istemesi üzerine olay yerine polis ve sağlık görevlileri sevk edildi. Sağlık görevlileri Serap Çınar'ın öldüğünü belirlerken, Ali Çınar ilk müdahaleden sonra Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ali Çınar, acil servisteki müdahaleden sonra yoğun bakıma alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Serap Çınar'ın cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
 
Gazetecilere açıklama yapan Serap Çınar'ın kardeşi Murat Aktaş, eniştesinin bir süredir 22 yaşındaki E.Y ile birlikte olduğunu iddia etti. Aktaş, aldatıldığını öğrenen ablasının bu nedenle boşanma davası açtığını kaydetti.
 
CENAZE SERİK'E GÖNDERİLDİ
 
Antalya'da polis memuru Ali Çınar'ın kendisinden boşanmak istemesi üzerine tabancayla öldürdüğü eşi Serap Çınar'ın cenazesi, otopsinin ardından toprağa verilmek üzere Serik İlçesi'ne götürüldü. Olay sonrası silahla şakağına ateş ederek ağır yaralanan Ali Çınar'ın durumunun ise kritik olduğu, yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğü kaydedildi.
 
 
ÖLDÜRÜLEN EŞ TOPRAĞA VERİLDİ
 
Antalya'da polis memuru Ali Çınar'ın kendisinden boşanmak istemesi üzerine tabancayla öldürdüğü eşi Serap Çınar için Serik'e bağlı Cumalı Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Burada akrabalarının evine getirilen Serap Çınar'ın cenazesi daha sonra mahalle mezarlığına götürüldü. Kılınan namazın ardından Çınar'ın cenazesi toprağa verilirken, yakınları gözyaşlarını tutamadı.
 
Yusuf ÜNAL- Bülent TATOĞULLARI

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR