Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SAPIKLIK KOL GEZİYOR
SAPIKLIK KOL GEZİYOR
Ortaokul öğretmenine cinsel taciz gözaltısı! Diyarbakır'ın Lice ilçesinde bir ortaokul öğretmeni 6 öğrencisini taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı
31 Mart 2016, 13:32

 

Hemen her gün gelen ‘çocukları taciz’ haberlerine bir yenisi daha eklendi. Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde ortaokul öğretmeni 37 yaşındaki F.Ö., okulda yaşları 12 ile 14 arasında değişen 6 kız öğrenciye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Lice Cumhuriyet Savcılığı öğrencilerin ifadelerin başvururken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde bir ortaokulda fen bilgisi öğretmeni olarak görev yapan F.Ö., 6 kız öğrenciye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla bu sabah polis tarafından gözaltına alındı. Öğretmen F.Ö.’nün emniyetteki sorgusu devam ederken, Lice Cumhuriyet Savcılığı da öğretmenin cinsel tacizine uğradığı iddia edilen 6 öğrencinin pedagog eşliğinde ifadelerini alıyor.  Lice Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken, okulda başka cinsel tacize öğrenci olup olmadığı da araştırılıyor. (DHA)


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR