Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BÜYÜKÇEKMECE'DE BANKA SOYGUNU
BÜYÜKÇEKMECE'DE BANKA SOYGUNU
Büyükçekmece E-5 yan yolda bulunan bir banka şubesine sabah saatlerinde gelen silahlı ve maskeli bir şahıs ilk olarak güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Bu sırada dışarıda bir kişinin gözcülük yaptığı öğrenilirken, silahlı şahıs silahını vezne görevlisine doğrulttu. Ardından soyguncu veznede bulunan yaklaşık 50 bin TL parayı alarak gözcülük yapan şahısla birlikte kayıplara karıştı.
6 Mayıs 2016, 09:35

 

İstanbul Büyükçekmece'de bir banka şubesi silahlı 2 kişi tarafından soyuldu. Yaklaşık 50 bin lira ile kaçan soyguncuları yakalamak için olay yerine gelen polis ekipleri çalışma başlattı.

Soygun saat 10.00 sıralarında meydana geldi. 19 Mayıs Mahallesi Saydağ Sokak üzerinde bulunan bir bankanın şubesine gelen silahlı ve kar maskeli 2 kişiden biri içeri girdi, diğeri ise kapıda bekledi. Silahıyla banka güvenlik görevlisini etkisiz hale getiren soyguncu yaklaşık 50 bin lirayı aldı.

image Kaçarken içeride bir el ateş açan soyguncu kapıda kendisini bekleyen diğer soyguncunun kullandığı araca binerek kaçtı.İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri banka şubesinde inceleme yaptı. Bu sırada bankanın kepenkleri kapatıldı. İnceleme nedeniyle bazı banka personeli içeride kaldı. Yaklaşık 1 saat süren incelemenin ardından personel dışarı çıktı. Polis soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR