Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KORKUNÇ CİNAYET
KORKUNÇ CİNAYET
KOCAELİ’nin Darıca İlçesi’nde 43 yaşındaki Fikret Fadıloğlu, başka biriyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği 3 yıl önce boşandığı 41 yaşındaki Hanife Geyik’i yatağa bağladıktan sonra boğazını kesti.
2 Haziran 2016, 09:12

 

Olay, dün gece Darıca Osmangazi Mahallesi’nde yaşandı. Fikret Fadıloğlu, 18 yıl evli kaldığı, 3 yıl önce de boşandığı 2 kızıyla birlikte oturan Hanife Geyik’in evine gitti. 17 yaşındaki kızının kapıyı açtığı Fikret Fadıloğlu, içeri girip bir başkasıyla ilişkisi olduğunu iddia ettiği, uyuyan Hanife Geyik’i yatağa bağladı. Fadıloğlu, bu sırada uyanıp bağırmaya başlayan Hanife Geyik’in bıçakla boğazını kesti.

Annelerinin çığlıkları üzerine odaya giren kızları, polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hanife Geyik, ambulansla Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, buradaki ilk müdahalenin ardından da sevk edildiği Derince eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı.

Gözaltına alınan Fikret Fadıloğlu ise işlemlerinin ardından bugün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Kocaeli T Tipi cezaevi’ne kondu


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR