Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
METROBÜS YOLUNA KAMYON GİRİNCE
METROBÜS YOLUNA KAMYON GİRİNCE
KÜÇÜKÇEKMECE'de hafriyat yüklü damperli kamyon, metrobüs hattına girdi. Kamyonun çelik bariyerleri yıkarak otobüsün üzerine gelmesi nedeniyle metrobüs şoförünün direksiyonu kırması olası faciayı önledi
7 Haziran 2016, 09:46

 

Küçükçekmece E-5 Karayolu, Avcılar istikametinde, saat 08:30 sıralarında seyir halindeki hafriyat kamyonunun sürücüsü, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Metrobüs yoluna giren TIR, Topkapı istikametinde seyir halinde olan metrobüse çarparak yan yattı.

Çarpmanın etkisiyle hafriyat kamyonunda bulunan taş ve toprak metrobüsün içine doldu. Meydana gelen kazada 28 kişi yaralanırken, çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı.

Kaza nedeniyle E-5 Karayolu’nda araç trafiği durma noktasına gelirken, metrobüs seferleri her iki yönde de yapılamadı. İtfaiye ve belediye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışmasının ardından kaza yapan araçlar yoldan kaldırıldı.image

Kaza nedeniyle E-5 Karayolu’nda araç trafiği durma noktasına gelirken, metrobüs seferleri her iki yönde de yapılamadı. İtfaiye ve belediye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışmasının ardından kaza yapan araçlar yoldan kaldırıldı.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR