Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İSTEN ATILINCA ÇILDIRDI
İSTEN ATILINCA ÇILDIRDI
Fabrikaya servis yapan Mehmet Görgülü, uzun süredir parasını alamaması ve sözleşmesinin feshedilmesi üzerine kızarak araçlarından birini yaktı.
15 Ağustos 2016, 09:44
 
Tekirdağ'ın Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikanın işçilerini midibüsleriyle taşıyan Mehmet Görgülü, uzun süredir parasını alamaması ve sözleşmesinin feshedilmesi üzerine kızarak araçlardan birini ateşe verdi.
 
Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir fabrikanın işçilerini midibüsleri ile taşıyan Mehmet Görgülü’nün sözleşmesi, aracı firma tarafından feshedildi.
 
Firmadan uzun süredir para alamadığını söyleyen ve servis sözleşmesinin feshedilmesine tepki gösteren Görgülü, taşımacılık yaptığı fabrikanın önüne kendisine ait çok sayıda midibüsü getirerek yolu kapattı. Bu sırada mesaiye gelen personeli taşıyan diğer firma araçları fabrika önüne yanaşamayınca işçiler yürüyerek işyerlerine gitti.
 
image
 
Fabrika yetkilileri ile görüşüp sorununa çözüm bulamayan Mehmet Görgülü, üzerine benzin döktüğü araçlarından birini ateşe verdi. Kısa sürede alevler tüm midibüsü sardı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen midibüsten geriye ise demir yığını kaldı.
 
Görgülü, 20 aracı olduğunu belirterek, her gün birisini yakacağını söyledi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, Mehmet Görgülü'yü ifadesini almak için Kapaklı Jandarma Komutanlığı'na götürdü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (DHA)

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR