Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
METROBÜS SÖFÖRÜNE SALDIRI FECİ KAZA GETİRDİ
METROBÜS SÖFÖRÜNE SALDIRI FECİ KAZA GETİRDİ
İstanbul Acıbadem'de yoldan çıkan metrobüs, D-100'e girerek kaza yaptı. Kontrolden çıkıp yola giren metrobüs çift katlı bir halk otobüsüne çarptı, 3 aracı da altına aldı. Gelen son dakika bilgisine göre kazadan 11 kişi yaralı olarak kurtarıldı.
23 Eylül 2016, 13:27
 
İstanbul Anadolu yakasında Acıbadem mevkinde bir metrobün, metrobüs yolundan çıkarak karşı yoldan gelen araçların üzerine çıktı ve bir otobüsle çarpıştı.
 
Kadıköy'de sefer halindeki metrobüste yolcularla şoför arasında çıkan tartışma sonrası, metrobüs yoldan çıkarak karşı yönde gelen 3 araca ve 1 otobüse çarptı. 
 
image
 
Alınan bilgiye göre, Avrupa Yakası'ndan gelen 34 TP 2406 plakalı metrobüs, Acıbadem durağında yoldan çıkıp, karşı yönden gelen 3 araç ile çift katlı otobüsle çarpıştı. 
 

Metrobüste bir yolcu ile şoför arasında tartışma yaşandığı, şoförün kafasına şemsiyeyle vurulduğu, aracın kontrolden çıktığı belirtiliyor. Şemsiye ile şoföre saldıran zanlı ise ifadesinin ardından polis yeleği giydirilerek savcılığa sevk edildi.

İBB kazayla ilgili açıklama yaptı.

Kaza anında metrobüste olan bir görgü tanığı yaşananları, "Metrobüste her gün bir kavga oluyor. Kavga duraktan çıkınca başladı" sözleriyle anlatırken, şoföre şemsiye ile vurduğu belirtilen kişi gözaltına alındı. Kaza anında metrobüste olan bir vatandaş yaşananları sosyal medyada anlattı, 'kapı kavgası' yaşandığını belirtti. İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla, metrobüs kazasındaki zararların İETT tarafından karşılanacağı duyuruldu.

Acıbadem’de Kadıköy yönüne ilerleyen Recai Türkoğlu yönetimindeki metrobüs, yoldan çıkıp araçlara çarptı. Metrobüs önce iki araca çarptı, ardından 3 aracı altına alarak, iki katlı bir otobüse çarparak durabildi.

11 KİŞİ YARALANDI

Saat 08.30 sıralarında meydana gelen kaza sonrası, olay yerine sevk edilen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, yaralananları kurtarmak için seferler oldu. Kazada metrobüs şoförüyle birlikte 11 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere sevk edildi. Yaralılardan birinin doktor olduğu ve Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındığı öğrenildi.image

POLİS YELEĞİ İLE GÖTÜRÜLDÜ

Metrobüste şoföre şemsiyeyle saldıran Murat A. emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Üsküdar Doğancılar Polis Merkezi'nde ifadesi alınan saldırgan, ardından adliyeye sevk edildi. Şahsa güvenlik gerekçesiyle polis yeleği giydirilirken, motorize ekipler de şahsın adliyeye götürüldüğü aracın etrafında güvenlik önlemi aldı.image

METROBÜS OLAY YERİNDEN KALDIRILDI

Kazanın ardından trafik felç oldu. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yönünde trafik durma noktasına geldi. Metrobüsün çaptığı araçların kaldırılmasının ardından trafik 2 şeritten verilmeye başlandı. Trafikte kalan sürücüler 2 saattir yolda olduklarını belirtti. Metrobüs de saat 11.00 sıralarında çekilerek götürüldü.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR