Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GASPÇI SEVGİLİLER TUTUKLANDI
GASPÇI  SEVGİLİLER TUTUKLANDI
İstanbul'da sokakta yalnız gezen kadınları, motosikletle yaklaşıp silah tehdidiyle gasp ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan cezaevi firarisi sevgililer çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
8 Mart 2017, 03:58
 
İstanbul'da sokakta yalnız gezen kadınları gasp eden  cezaevi firarisi sevgililer yakalandı ve çıkarıldıkları mahkemede tutuklandılar.
 
Beşiktaş, Fatih ve Bakırköy’de sokakta yalnız dolaşan 7 kadın, farklı gün ve saatlerde motosikletli 2 kişi tarafından silahla tehdit edilerek gasp edildi. Şikayet üzerine harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, arka arkaya yaşanan seri olaylara ilişkin geniş çaplı çalışma başlattı. Gasp olaylarının meydana geldiği ilçe ve mahallelerde güvenlik kamera görüntülerini tek tek inceleyen polis, şüphelilerin eşkalini tespsit etti.
 
Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından Fatih'te bir adrese operasyon düzenleyen emniyet güçleri, cezaevi firarisi oldukları ortaya çıkan 2 şüpheliyi barındıkları adreste yakaladı. Sözkonusu adrese yapılan baskında firari şüpheliler ile 1 çalıntı motosiklet ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
 
image
 
Gaspçı sevgililer emniyetteki sorgularının ardından gaspçı sevgililer bugün çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Emniyet kaynaklarının aktardığı bilgilerde, Düzce Açık Cezaevi'nde 12 yıldır hükümlü bulunan Emrah D. (30) ile Kocaeli Açık Cezaevi'nde uyuşturucu ve gasp suçlarından 1 yıldır tutuklu olan Nagehan K.'nin (25), ortak arkadaşları aracılığı ile mektupla tanışarak sevgili oldukları, 17 Ocak tarihinde de organize şekilde hapishaneden firar ettikleri tespit edildi. İki zanlının, cezaevlerinden kaçtıktan sonra İstanbul'da bir araya geldikleri ve bir motosiklet mağazasından çaldıkları motosiklet ile 7 silahlı gasp olayına karıştıkları belirlendi.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR