Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TÜRKBÜKÜ'NDE BAR TARANDI
TÜRKBÜKÜ'NDE BAR TARANDI
Bodrum Türkbükü'nde yan yana hizmet veren iki beach club silahlı saldırıya uğradı, olayda 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından kaçan çifte tabancalı saldırgan aranıyor
31 Temmuz 2017, 19:09
 
Türkiye'de iç turizmin en piyasa beldesi olarak ün yapan Bodrum Türkbükü'nün Göltürkbükü Mahallesi’ndeki yanyana hizmet veren Çilek Beach Club ile Sess Beach Club’a dün saat 03.00 sıralarında gelen çifte tabancalı bir kişi dehşet saçtı.
 
Çilek Beach Club’a gelerek sahile inen saldırgan iddiaya göre önce Sess Beach Club’ı sordu. Ardından da hemen yan taraf olduğunu öğrenince o yöne doğru yöneldi.
 
Her iki beach club arasına geldiğinde ise saldırgan belindeki iki tabancayı çıkarıp, rastgele ateş etmeye başladı. Yaklaşık 400 kişinin çalan müzikler eşliğinde eğlendiği her iki beach club kurşun yağmuruna tutulurken, büyük panik çıktı.
 
Saldırıda vücutlarının çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Sess Beach Club’ta komi 18 yaşındaki Furkan Say, garson 28 yaşındaki Nesibi Günenç ile Çilek Beach Club’ta garson olarak çalışan 29 yaşındaki Yasin Kaya ile 2 müşteri yaralandı. Çıkan büyük panikten yararlanan çifte tabancalı saldırgan geldiği otomobile binerek kaçtı.
 
Yaralılardan durumu ağır olan Furkan Say, hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.
 
Çilek Beach Club'tan bir personelin olayı anlatımıyla, “Tesisimize gelen bir kişi, içeri girip Sess Becah Club’ı sormuş. Ardından da biraz uzaklaşıp, sağa sola rastgele ateş etmeye başlamış. Kâbusu yaşadık. Saldırganı tanımıyoruz ve niye böyle bir şey yaptığını da bilmiyoruz. Ortalıkta iki beach club arasında husumet olduğu, çalışanlarının birbirine girdiği gibi söylentiler dolaşıyor. Bunlar gerçeği yansıtmıyor. Herkes ekmeğinin peşinde, saldırganın bir an önce yakalanıp, hakettiği cezayı almasını istiyoruz” dedi.
 
image
 
Yaşamını yitiren Sess Beach Club’ta komi olarak çalışan 21 yaşındaki Furkan Say’ın babası Hasan Say, yaşananlara tepki gösterdi. Hasan Say, “Evladıma doyamadım. Hayatının baharında yaşamını yitirdi. Ciğerim yandı. Keşke çalışmasına izin vermesiydik. Bir motor sevdasına yandı gitti oğlum” dedi.
 
Saldırıda yaşamını yitiren Furkan Say’ın cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Say ‘ın cenazesinin İstanbul’da toprağa verileceği, saldırıda  kalçasına isabet eden kurşunla yaralanan Nesibi Günenç’in ambulans uçak ile ameliyat için İstanbul’a nakledileceği belirtildi. Saldırıda sırtından yaralanan iki müşteriden birinin televizyon sunucusu Jess Molho’nun eşi bir çocuk annesi Zeynep Molho olduğu öğrenildi. Molho’nun hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Bu arada jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemede saldırganın iki tabancayla 26 el ateş ettiği ortaya çıktı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR