Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YALOVA'DA FUHUŞ OPERASYONU
YALOVA'DA FUHUŞ OPERASYONU
Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi tarafından kurban bayramı öncesi fuhuş mekanlarına baskın yapıldı. 3 ayrı eğlence merkezi ve 6 ikamete sabahın ilk ışıkları ile operasyon düzenlendi. Eş zamanlı operasyonlara 200 polis katıldı. Çoğu Moldova, Ukrayna, Özbekistan uyruklu 26 yabancı ve 5'i Türk toplam 31 hayat kadını yakalandı
28 Ağustos 2017, 17:35
 
 
YALOVA’da, Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 3 eğlence merkezine düzenlenen operasyonda,fuhuş yaptıkları ileri sürülen 26'sı yabancı uyruklu 31 kadın, iş yerlerinde müşteri olarak bulunan 28 erkek ile fuhuşa teşvik etmek ve fuhuş için yer temin etmek suçlarından 14 olmak üzere toplam 73 kişi gözaltına alındı.
 
Yalova Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin yaptıkları istihbarat çalışması sonucu üç ayrı işyerinde erkeklere yabancı uyruklu kadınların pazarlandıkları ve bu kadınların taksilerle düzenli olarak getirilip götürüldükleri belirlendi.
 
image
Yalovada 6 ayrı ev ve 3 ayrı işyerine operasyon gerçekleştirdi.
 
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi tarafından kurban bayramı öncesi fuhuş mekanlarına baskın yapıldı. 3 ayrı eğlence merkezi ve 6 ikamete sabahın ilk ışıkları ile operasyon düzenlendi. Eş zamanlı operasyonlara 200 polis katıldı. Çoğu Moldova, Ukrayna, Özbekistan uyruklu 26 yabancı ve 5'i Türk toplam 31 hayat kadını yakalandı. Öte yandan fuhşa teşvik eden 28 erkek ve 14 şüpheli de göz altına alındı. Toplam 73 kişi gözaltına alındı. Emniyette sorguları yapılan kadınlar sınır dışı edilmeleri için adliyeye sevk edildi.
 
image
 
İşyerlerinde yapılan aramalarda ise bir ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 8 fişek, 3 kuru sıkı tabanca, 172 gümrük kaçağı alkollü içki ele geçirilmdi. Ayrıca fuhuştan elde edildiği değerlendirilen 3 bin 885 TL ile 3 bin 405 dolar’a el konuldu.73 kişi, emniyettekiişlemlerinin ardından Yalova Adliyesine çıkartıldı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR