Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ANTALYA'YI YASA BOĞAN KAZA
ANTALYA'YI YASA BOĞAN KAZA
Kumluca’da tekne turuna gidenleri taşıyan tur midibüsünün şarampole devrildiği kazada 5 kişi öldü
17 Eylül 2017, 22:28
 
Antalya’nın Kumluca İlçesi’ne bağlı Adrasan Mahallesi yakınlarında kontrolden çıkan tur otobüsünün  şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre; olay yerinde 5 kişi, öldü, 27  kişi yaralandı.
 
Kazada ağır yaralanan Hasan Yorulmaz’ın da tedavi için götürüldüğü hastanede yaşamını yitirdiği belirtildi. Yorulmaz’la birlikte kazada ölenlerin sayısı 5’e yükseldi. 
 
Kazaya ilişkin gazetecilere açıklama yapan Kemer Kaymakamı ve Kumluca Kaymakam vekili Mustafa Cihad Feslihan, şöyle dedi: “Sabah saatlerinde içerisinde sadece Türkler’in bulunduğu bir tur firması tarafından Adrasan’a gelen turistleri taşıyan tur midibüsü virajı alamayarak şarampole yuvarlanıyor ve takla atıyor. Haberin verilmesinin ardından olay yerine çok sayıda ekiple ulaştık ve çok hızlı bir şekilde müdahale ettiler. Akabinde yaptığımız ilk tespitlere göre 5 vatandaşımız hayatını kaybetti ve 1’i ağır olmak üzere 27 vatandaşımız yaralı olarak hastanelere kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet tüm yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Olay ile ilgili olarak araştırmalarımız devam ediyor.”
 
Polis ve jandarma ekiplerinin hayatını kaybedenlerin kimliklerini belirledi. Kazada organizatör olduğu öğrenilen Ali Çetin, Ali Özdemir ve Mehmet Fıçı'nın öldüğü öğrenildi.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR