Güzel ülkemiz için yazıyoruz - LİNÇ GİRİŞİMİNE SIKI ÖNLEM Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/yasam/31284/linc-girisimine-siki-onlem

 

LİNÇ GİRİŞİMİNE SIKI ÖNLEM
LİNÇ GİRİŞİMİNE SIKI ÖNLEM
Lise öğrencisi Helin Palandöken'in eski erkek arkadaşı Mustafa Yetgin, Pendik'te dehşet saçtı. Eski sevgilisini pompalı tüfekle başından vurup öldüren Yetgin, genç kızın arkadaşı Cemil Yıldız ve Deniz Morsümbül'ü de yaraladı. Yetgin, bugün adliyeye sevk edildi. Yetgin'in polis sorgusunda konuşmadığı öğrenildi.
14 Ekim 2017, 10:36

 

İstanbul Pendik’te dün 21 yaşındaki Mustafa Yetgin, okul yakınlarındaki tren istasyonunda 3 öğrenciye tüfekle ateş açtı. Saldırıda yaralanan öğrencilerden Helin Palandöken hayatını kaybetti. 2 öğrenci yaralı olarak tedavi altında alındı. Olay sonrası okula gidip intihar girişiminde bulunan saldırgan yakalandı. Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğünde sabaha kadar sorgulanan zanlı Yetgin sabah saatlerinde ise adliyeye sevk edildi.

image

Mustafa Yetgin’e çevreden büyük tepki oluştu polis bir linç girişimine karşı sıkı önlem alıp bu acımasız cinayeti işleyen zanlıya çelik yelek giydirildiği gözlendi,

Bu arada hayatını kaybeden Helin Palandöken'in 18 Eylül'de Twitter'da 'Gizli bir sapığım var, sokağa çıkmaya korkuyorum' diye yazdığı ortaya çıktı.