Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BENZİNCİDE 2 KİLO ALTINI ÇALINDI
BENZİNCİDE 2 KİLO ALTINI ÇALINDI
Pompacılara yakınlarda lastikçi olup olmadığını sormak için gidip geri geldiğinde, aracında bulunan ve içinde yaklaşık 2 kilogram altın olan çantanın çalındığını fark ettiğini bildirdi.
28 Kasım 2017, 15:00
 
Üsküdar'da, akaryakıt istasyonunda yakıt aldıktan sonra park edilen ve hırsızlar tarafından lastiği patlatıldığı düşünülen otomobilden 2 kilogram altın çalındı.
 
Polis merkezine giderek otomobilinden altın çalındığını bildiren kuyumculara altın pazarlama işinde çalışan Zeki Günayalp, Libadiye Caddesi'ndeki bir akaryakıt istasyonuna aracına yakıt almak için girdiğini, yakıtı aldıktan sonra lastiğinin patlamış olduğunu fark ettiğini, bu nedenle aracını akaryakıt istasyonunun yan kısmına park ettiğini söyledi.
 
AKARYAKIT İSTASYONUNA GELDİ, ALTINLAR KAYBOLDU
Günayalp, pompacılara yakınlarda lastikçi olup olmadığını sormak için gidip geri geldiğinde, aracında bulunan ve içinde yaklaşık 2 kilogram altın olan çantanın çalındığını fark ettiğini bildirdi. Bunun üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerası kayıtlarını incelerken işyeri çalışanlarının ifadelerine başvurdu. Olayla ilgili çalışma sürüyor. Olayı anlatan Zeki Günayalp, "Arabanın lastiğinin patlak olduğunu fark ettik. Tam çıkıyordum geri geri yanaştım. Arkadaşlara lastikçi sormak için indiğimde, ön tarafta kuyumcu çantam vardı alıp gittiler. 2 kilo civarında altın vardı. Benim gördüğüm iki kişi vardı, takipli" dedi.
 
İSTANBUL/DHA

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR