Güzel ülkemiz için yazıyoruz - BODRUM CİNAYETİ AŞK ÜÇGENİ ÇIKTI Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/yasam/31863/bodrum-cinayeti-ask-ucgeni-cikti

 

BODRUM CİNAYETİ AŞK ÜÇGENİ ÇIKTI
BODRUM CİNAYETİ AŞK ÜÇGENİ ÇIKTI
Günlerdir kayıp olan ve yakınları tarafından polisten yardım istenen Bodrum Bitez'de bulunan  Gumsal Beach’in sahibi işadamı Ali Özdemir'in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.İşadamını en yakın arkadaşı karısı ile aşk yaşadığı iddiası ile öldürdüğünü itiraf etti
16 Ocak 2018, 13:31

 

Günlerdir kayıp olan ve yakınları tarafından polisten yardım istenan Bodrum Bitez'de bulunan  Gumsal Beach’in sahibi işadamı Ali Özdemir'in ne yazık ki cesedine ulaşıldı.Cinayetin Özdemir'in çok yakın arkadaşı ve bir süre iş ortağı olduğu Mustafa Özbelen tarafından işlendiği öğrenildi.

image

Ali Özdemir 12 gündür aranıyordu. ,

Bodrum Bitez'de faaliyet gösteren pastane-cafe işletmesi yapan Ali Özdemir, 12 gün önce sabah saatlerinde ortadan kaybolmuştu. Yakınları cumartesi akşamına kadar bekleyip, akşam saatlerine kadar kendisine ulaşamayınca kayıp olduğu yönünde emniyete başvurmuştu.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, aranan işadamı Ali Özdemir'in cansız bedenine ulaşıldı. İşadamının kaybolmadığı, samimi arkadaşı tarafından öldürüldüğü öğrenildi.

Önceki gün Ali Özdemir'in ortağı ve bir süredir aynı evde kaldıkları Mustafa Özbelen'in intihar girişiminde bulunmasının ardından polis ekipleri şahsı sorguya aldı. Sorgusunda en yakın arkadaşını öldürdüğünü itiraf eden Mustafa Özbelen ,Ali'nin cesedini bir yere sakladığını itiraf edince olay aydınlandı.

image

Mustafa Özbelen '' KARIMLA SEVİŞTİ '' diyerek olayın namus cinayeti olduğunu söyledi.

Olayın olduğu gece Mustafa Özbelen'in doğum gününü ,Ali Özdemir ve yakın arkadaşlarıyla kutladıkları öğrenildi.Ali Özdemir, Mustafa’nın eşi Tuğba Özbelen  ve Tuğba’nın kız kardeşi Kübra S. ile birlikte Mustafa’nın evine gittikleri de ortaya çıktı.
 
Tuğba Özbelen'in Ali Özdemir’in kaybolmasının ardından polise verdiği ilk ifadesinde evden sabah kız kardeşi Kübra ile kahvaltıya gittiklerini o esnada Ali Özdemir’in evde yattığını beyan etmişti.
 
MUSTAFA’NIN KAYINBABASI CESEDİ TAŞIMIŞ

İş ortağı ve en yakın arkadaşını öldüren Mustafa Özbelen itirafında kafasında cinayeti planladığını eşi ve baldızını kahvaltıya gönderdiğini daha sonrada uyurken kafasına tek el ateş ederek öldürdüğünü ve sonra Kayınbabası Avni. S’den yardım istediğinide söyledi.

Bunun üzerine Mustafa Öbelen'in kayınbabası Avni Sobacı'da gözaltına alındı.
 
Avni Sobacı damadının Ali Özdemir’i öldürdüğünün kendisinde cesedi taşımak için yardım istediğini polise anlattı. Ali’nin cansız bedenini bir muşambaya sardıklarını ve daha sonra Göktepe mevkiinde bulunan ormanlık alana attıklarını da itiraf etti.Ceset, Çırkan Mahallesi Pedasa Dağı eteklerinde bulundu.
 
image

Katil zanlısı 40 yaşındaki Mustafa Özbelen, Ali Özdemir ile eşi Tuğba Özbelen'i  aynı yatakta gördüğünü, 'Namusunu temizlemek' için cinayeti işlediğini söylediği belirtildi.

Özbelen,daha önceden söylenti olarak kulağına gelen ve ihtimal vermediğini söylediği aldatılma olayını gözüyle gördüğünü anlattığı, Özdemir ile eşini yatakta gördüğünü, namusunu temizlemek için bu yola başvurduğunu söylediği kaydedildi.
 
image
 
Tuğba Özbelen'in olaydan hemen sonra Köyceğiz'e bir arkadaşının evine kaçtığı ve polis tarafından orada yakalanarak Bodrum'a getirildiği öğrenildi..
 
Mustafa’nın eşi Tuğba ve baldızı Kübra S.’de gözaltına alındı, edinilen bilgiye göre Mustafa Özbelen'in kayınvalidesi ve evde temizlik işlerini yapan 2 kişinin daha ifadeleri alınmak üzere Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildiği bildirildi.
 
Polis dalgıç ekibi dün deniz Bitez sahili deniz dibinde arama yaptı.
 
Bitez sahilinde deniz dibini didik dik arayan ekipleri 2 cep telefonuna ulaştı. Bugün ise dalgıç ekipleri tekrar deniz dibinde arama yapmaya başladı. Cinayet silahını arayan ekipleri dedektörler ile arama çalışmalarını sürdürüyor
 
image

Cinayetle ilgili gözaltı sayısı ise 10'a yükseldi.

Cinayet şüphelisi Mustafa Özbelen'in dışında, eşi 2 çocuk annesi Tuğba Özbelen, kayınpederi Avni Sobacı, eşinin kız kardeşi K.S. ile eşinin annesinin de aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin ifade alma işlemleri sürerken, cinayetle ilgili yeni detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Mustafa Özbelen ile 2006'da evlenen Tuğba Özbelen'in, yaklaşık 3 yıldır Ali Özdemir ile aralarında ilişki bulunduğu ifade edildi.
Çiftin her yıl gerçekleştirdikleri yurt dışı gezilerine, eşinden ayrılan Ali Özdemir'in de katıldığı ve Ali Özdemir'in en çok görüştüğü arkadaşları olduklşarı ortaya çıktı. 
 
                         image
 
SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI ŞAŞIRTTI
 
Ali Özdemir'in Facebok'ta, Tuğba Özbelen ile birlikte çektirdikleri fotoğrafların altına yazdığı yazılar da dikkati çekti.
"İnsanın bazen hayatında, iyi ki var dediğisin. İyi günümde değil de, kötü günlerimde hep yanımda olansın. 40.6 ateşte beni ayağa kaldırmak için ter dökensin. İyi ki varsın, iyi ki tanımışım. Seni seviyorum deli kız. Nice mutlu yaşların olsun, çoluğunla çocuğunla. Doğum günün kutlu olsun, her şey gönlünce olsun" paylaşımı dikkat çekti.
 
image
 
Tuğba Özbelen ise; Yüreğini bıkmadan usanmadan insanlara açan,olduğu gibi görünen göründüğü gibi yaşayan dürüst insann...Her türlü macerayı yasamış her türlü insanla karşılaşmış olmasına ragmen ruhunu yeni dogmus bir cocugun ki kadar temiz tutmayı basarmış mukemmel baba.
Guzel günlere doğru yolun hep açık olsun,Saglik mutluluk huzur hayatindan eksik olmasinn dunya tatlısı iki guzel evladinla sevdiklerinle ve seni sevenlerle dolu dolu guzel bir hayat seninle olsun,İyi ki dogmussunn ve iyi ki hayatimizdasın seni cok seviyoruzzzzzz LAZ ALİ ,diye doğum gününde ,paylaşımda bulunmuş
 
                    image
              Safiye ve Faik çifti gibi bir çok ünlü AliÖzdemir'in mekanına uğrardı

Şeffaf Gazete.com