Güzel ülkemiz için yazıyoruz - PATRONİÇE YAKALANDI Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/yasam/32419/patronice--yakalandi

 

PATRONİÇE YAKALANDI
PATRONİÇE  YAKALANDI
İstanbul Polisi'nin düzenlediği uyuşturucu operasyonundan "Ölüm Patroniçesi" olarak bilinen Saide D.'nin de aralarında bulunduğu 14 şüpheli gözaltına alındı. Kocası ve oğlu tutuklu olan şüphelinin evinde satışa hazır uyuşturucu bulundu. Uyuşturucu satılan ruhsatsız 8 ev yıkıldı.
9 Mayıs 2018, 20:16
 
İstanbul Çayırbaşı’nda uyuşturucu satıcılarını karşı çalışma yapan ekipler, çok sayıda adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Sokaklarda zehir satan şüphelilere yönelik düzenlenen şafak baskınında 3 kilo 800 gram uyuşturucu, satışa hazır 300 fişek uyuşturucu madde, 14 hap ele geçirildi.
 
KOCASI VE 2 OĞLU TUTUKLU
 
Baskın düzenlenen evlerden birinin de Ölüm Patroniçesi olarak bilinen Saide D. olduğu öğrenildi. Şüphelinin evinden de 100 uyuşturucu hap ele geçirildiği belirtildi. Saide D. ile birlikte 14 şüpheli yakalandı. Saide D.’nin kocası ve bir oğlunun uyuşturucudan diğer bir oğlunun ise cinayetten tutuklu olduğu belirtildi.
 
image
 
Polis ekipleriyle birlikte baskına katılan beldiye ekipleri, ruhsatsız olan ve yıkım kararı alınan 8 evi yıktı. Yıkılan evlerden birinin de Saide D.’nin olduğu öğrenildi.