Güzel ülkemiz için yazıyoruz - HASTANE OTOPARKINDA OLAY Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/yasam/32562/hastane-otoparkinda-olay

 

HASTANE OTOPARKINDA OLAY
HASTANE OTOPARKINDA OLAY
İzmit'ten çalınan bir otomobilin Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde park halinde olduğunu belirleyen jandarma ekipleri, operasyon için harekete geçti.
1 Haziran 2018, 16:51
 
Hastane otoparkında jandarma ekipleri, dur ihtarına uymayan zanlının aracına ateş etti. Zanlı da polise ateş açtı. Bu sırada bir bir jandarma personeli, yerden seken kurşunlardan yaralandı. 
 
Edinilen bilgilere göre olay Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkında yaşandı. İzmit'ten çalınan otomobilin araç takip sistemi sayesinde Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkına park edildiğini belirleyen Jandarma ekipleri, operasyon için harekete geçti. Otoparka gelen ekipler, sürücüyü yakalamak için beklemeye başladı. Bir süre sonra araca binen zanlı, otomobili çalıştırdı. 
 
Harekete geçen jandarma ekipleri, zanlıya dur ihtarında bulundu. Ancak jandarmanın ihtarına uymayan zanlı, kaçmaya başladı. İki araca çarpan zanlıyı durdurmaya çalışan ekipler, aracın lastiklerine doğru ateş açtı. Bu sırada yerden seken kurşunlar, bir jandarma personelini yaraladı. Kargaşadan yararlanan hırsızlık zanlısı ise, kalabalığın arasına karışarak olay yerinden kaçtı. (İHA)