Güzel ülkemiz için yazıyoruz - ASKER KONVOYUNDA TACİZ VAKASI Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/yasam/32985/asker-konvoyunda-taciz-vakasi

 

ASKER KONVOYUNDA TACİZ VAKASI
ASKER KONVOYUNDA TACİZ VAKASI
Durdurulan araçlardan birisinde bulunan bir kadın kendisine M.S.(35) tarafından taciz edildiği iddiasında bulunarak çevreden yardım istedi. Yardım istemesinin üzerine konvoydaki bulunanlar ve çevredeki bazı vatandaşlar M.S.’yi kovalamaya başladı.
2 Aralık 2018, 20:51
 
Kadıköy'de iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi ağır yaralandı. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alınırken soruşturması sürüyor.
 
Olay, saat 23.00 sıralarında Kadıköy Rıhtım Caddesi’nde meydana geldi.  İddiaya göre, bir asker uğurlama konvoyu trafikte tehlikeli seyrettikleri gerekçesiyle polis ekipleri tarafından durduruldu.
 
SIRTINDAN BIÇAKLANDI
 
Durdurulan araçlardan birisinde bulunan bir kadın kendisine M.S.(35) tarafından taciz edildiği iddiasında bulunarak çevreden yardım istedi. Yardım istemesinin üzerine konvoydaki bulunanlar ve çevredeki bazı vatandaşlar M.S.’yi kovalamaya başladı. Cadde üzerindeki parkta kalabalık grup tarafından darp edilen ve linç girişiminde bulunulan M.S. henüz belirlemeyen bir kişi tarafından sırt bölgesinden bıçaklandı. Olay yerine çok sayıda polis ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi.
 
5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
 
Polis ekipleri de kalabalığı güçlükle dağıtırken olay yerine güvenlik önlemi aldı. Yaralanan M.S.’yi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yeri inceleme ekipleri parkının çevresi incelemelerde bulundu. Olayda kullanıldığı belirtilen bir bıçak parkta bulunurken caddeki MOBESE kameralarını incelemeye alındı. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alınırken soruşturması sürüyor. DHA