Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BURSA'DA KÖPEK SALDIRISI
BURSA'DA KÖPEK SALDIRISI
Bursa’da bir iş yerindeki köpek, üniversite öğrencisine saldırdı. Ayaklarından ve kollarından yaralanan genci havaya ateş açarak köpekleri korkutan esnaf kurtardı..
17 Ocak 2019, 13:25
 
Merkez Osmangazi ilçesi Panayır Mahallesinde meydana geldi. Uludağ Üniversitesi'nde okuyan 20 yaşındaki Muammer U. otobüsten evine gitmek için indiği sırada, yol kenarında bulunan fidan çiftliğine ait bir köpeğin saldırısına uğradı. Yolda yürüdüğü sırada iş yerindeki köpekleri fark edip hızlanmaya başlayan Muammer U. köpeklerin koşarak üzerine doğru geldiğini gördü.
 
BACAĞINDAN ISIRARAK YERE DÜŞÜRDÜLER
Kaçmaya çalışan gence saldıran köpeklerden birisi Muammer U.'yu bacağından ısırarak yere düşürdü. İşyerindeki köpeğin kol ve ellerinden de ısırdığı genç yaralandı.
 
HAVAYA ATEŞ AÇTILAR
Olayı gören çevredeki bir esnaf tabancasıyla havaya ateş açarak köpeği korkuttu. Bu sırada yaralı Muammer U. ise yan tarafta bulunan otomobil galerisinin bulunduğu alanın duvarından içeriye atlayarak kurtulmayı başardı.
 
 
 
Muammer U. olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Muammer U. tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, çiftlik sahibi İ.M. ve tabancayla havaya ateş eden A.K. ifadeleri alınmak üzere Demirtaş Polis Karakoluna götürüldü.
 
.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR