Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KATİL BABADAN ÇİRKİN SÖZLER
KATİL BABADAN ÇİRKİN SÖZLER
Adana'nın Kozan ilçesinde kızı Tuğçe Tatar'ı uyurken pompalı tüfekle öldüren Kadir Tatar sevk edildiği mahkemece tutuklandı.Evlat katili Tatar verdiği ifadede “kızının erkeklerle dolaştığı” gerekçesine sığındı.
3 Şubat 2019, 21:55
 
Kızını uykusundayken katledip içtiği ilaçlarla intihara teşebbüs eden Kadir Tatar hastanedeki tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Tatar ifadesinde ise kızını neden vurduğunu şoke eden sözlerle açıkladı.
 
image
 
CİNAYETİN ARDINDAN OĞLUNU ARAMIŞTI
 
Adana’da önceki gün 52 yaşındaki Kadir tatar gece yarısı uyuyan 18 yaşındaki kızı Tuğçe’yi pompalı tüfekle vurarak öldürmüştü. Cinayetin ardından oğlunu arayarak “Yanlışlıkla Tuğçe’yi vurdum ben de ilaç içtim” demişti.
 
“ERKEKLERLE GEZMESİNDEN RAHATSIZ OLDUM”
Cani baba hastanedeki tedavisinin ardından adliyeye sevk edilirken kızını “Erkeklerle gezmesinden rahatsız olduğu” için öldürdüğünü iddia etti. Kadir Tatar ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Tuğçe'den sitem dolu paylaşım
 
Tuğçe, 21 Ocak’ta Facebook’taki paylaşımlarıyla babasına şöyle serzenişte bulunmuş: “Bir baba üzer mi evladını, kırar mı? Bir şeyler paylaşabileceğin bir baba figürün hiç olmaz. Bazıları için pembe bulutların üstüdür babalarıyla olan anıları, bazıları için ise kara bulutlardır yağmurların yağdığı.” 
 
Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR