Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAKIRKÖY SAHİL YOLUNDA FECİ KAZA
BAKIRKÖY SAHİL YOLUNDA FECİ KAZA
Bakırköy’de 2 lise öğrencisi, arkadaşıyla birlikte bindiği aracın aşırı hızdan kaza yapması sonucu hayatını kaybetti. Araçta bulunan 2 kişinin gözaltına alındığı kazada bir lise öğrencisi de yaralandı.
5 Şubat 2019, 22:29
 
 
Kaza, saat 16.00 sıralarında Bakırköy Sahilyolu'nun Ataköy Marina mevkii, Sirkeci istikameti, Ataköy Marina mevkiinde meydana geldi.Sirkeci istikametinde yarıştığı belirtilen iki otomobil kazaya neden oldu.
 
Sahil Kennedy Caddesi'nde makas atarak Sirkeci istikametine giden bir otomobil, kontrolden çıkarak, önce bariyerlere sonra da savrularak taksiye çarptı.Feci kazada önce bariyerlere, ardından da bir taksiye çarpan otomobildeki dört kişiden ikisi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarları üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
 
image
 
Yola düşen İnanch olay yerinde hayatını kaybederken, sınıf arkadaşı Lilav Heja Can ise yaralandı.
 
Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, otomobilde bulunan Julia İnanch isimli 17 yaşındaki lise öğrencisinin hayatını kaybettiği tespit edildi. Kaza yapan otomobilde bulunan bir diğer kız öğrenci L.H.C. (17) yaralı olarak Bakırköy Sadi Konuk Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.
 
Lise öğrencisi kızların Bakırköy'de bulunan Yeşilköy 50. Yıl Anadolu Lisesi'nde öğrenim gördükleri öğrenildi. Kaza nedeniyle Sahilyolu'nun Sirkeci istikametinde trafik yoğunluğu oluştu. 
 
Sahilyolu'nda 'yarış' yaptığı ve 'makas' atarak seyrettiği ifade edilen otomobil sürücüsü ile beraberindeki bir arkadaşı kazayı yara almadan atlattı. Olay yerinden kaçan sürücü ve beraberindeki bir kişi, daha sonra polis tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.
 
İki gencin ifadelerine ait detaylar da ortaya çıktı.
 
Gençlerin, otomobildeki kızları tanımadıklarını ileri sürdükleri ifadelerinde, Otostop çektiler. Öğrenci oldukları için aldık. Tanımıyoruz"  dedikleri öğrenildi. Sürücü ve otomobildeki diğer kişinin polis merkezindeki işlemleri sürüyor. 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR