Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ESKİ KOCA DEHŞET SAÇTI
ESKİ KOCA DEHŞET SAÇTI
Adana'da kıskançlık yüzünden çıkan kavgada dini nikahla birliktelik yaşadığı eşini ve kızını bıçaklayarak yaralayan koca yakalandı. Zanlı tutuklanırken, 8 bıçak darbesi alan kadın kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veriyor.
8 Mart 2019, 12:57
 
 
Adana'da kıskançlık krizine girdiği iddia edilen koca dehşet saçtı. Murat Ç., daha önce aynı sebepten dolayı kendisinden boşanan ve bir süre sonra dini nikahla birliktelik yaşamaya başladığı Neşe D. ile yine tartıştı. Kavgaya dönüşen tartışmada Murat Ç., darbettiği Neşe D.'yi defalarca bıçakladı. Araya giren kızını da bıçakla yaralayan koca, polis tarafından yakalandı.
 
KISKANÇLIK YÜZÜNDEN BOŞANDI
 
İHA'nın haberine göre olay, merkez Seyhan ilçesi Namık Kemal Mahallesi'nde 4 Mart günü akşam saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Neşe D. (34) bir süre önce asansör tamiri işi yapan Murat Ç.'den (35) kendisini kıskandığı, hayatına çok karıştığı için boşandı. İki kız bir erkek çocuğu olan çift boşanmasına rağmen daha sonra dini nikahla tekrar birlikte yaşamaya başladı. Ancak kocanın kıskançlığı nedeniyle sorunlar giderek büyümeye başladı.
 
8 BIÇAK DARBESİYLE AĞIR YARALANDI
 
Sürekli kavga eden çift, 4 Mart akşamı yine kıskançlık yüzünden tartışmaya başladı. Evde çocukların olduğu sırada Murat Ç. eşini darp etmeye başladı. 13 yaşındaki H.Ç. araya girmeye çalıştı ancak başaramadı. Genç kadın balkona kaçıp kurtulmak istedi ancak buraya da gelen Murat Ç. kadını darp etmeye devam etti. Bu sırada genç kadın kendini kurtarmak için balkondaki saksıları eşine fırlatınca aşağıdaki otomobilin üzerine düştü. Murat Ç. daha sonra bıçakla eşine saldırdı. H.Ç. araya girmek istedi ancak Murat Ç. kızını da bıçakladı. Kocanın vahşetine diğer 2 çocuk da tanık oldu. Neşe D. aldığı 8 bıçak darbesiyle ağır yaralandı.
 
KOMŞULAR POLİSİ ARADI
 
Sesleri duyan komşuları polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Murat Ç. ise kızını ve eşini yaralı olarak bırakıp kaçtı. Olay yerine gelen ambulans ile anne kız Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı. Anne ilk müdahalenin ardından yoğun bakıma kaldırıldı. Bu arada olay yerine gelen polis zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR