Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TAKSİ ÇETESİNE OPERASYON
TAKSİ ÇETESİNE OPERASYON
Taksi şebekesine operasyon birçok gözaltı.İstanbul genelinde çeşitli bahanelerle yol uzatarak ya da haksız yere fazla para alıp yabancı uyruklu turistleri dolandıran, taksicilere yönelik operasyon düzenlendi.
29 Haziran 2019, 01:17
 
Sultanahmet, Eminönü ve Taksim Meydanı gibi turistik bölgelerde, araçlarına binen yabancı turistleri dolandırdığı iddiasıyla haklarında gözaltı kararı verilen 25 taksiciden 23'ü yakalandı.
 
İstanbul'da araçlarına binen turistleri dolandırdıkları gerekçesiyle haklarında gözaltı kararı verilen 25 taksiciden 23'ü yakalandı.
 
Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Sultanahmet, Eminönü ve Taksim Meydanı gibi turistik bölgelerde, araçlarına binen yabancı turistleri dolandırdığı iddia edilen taksicilere yönelik çalışma başlattı.
 
Bu kapsamda haklarında gözaltı kararı verilen 25 taksiciden 23'ü yakalandı. Ayrıca ifadesi alınan 38 taksi şoförünün de ruhsatlarının iptal edildiği öğrenildi.
 
image
 
ÜNLÜ FUTBOLCUYU DA DOLANDIRMIŞLAR
 
Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince 3 ay önce takibe alınan taksiciler tek tek tespit edildi ve düğmeye basıldı. Taksicilerden birisinin Beşiktaşlı ünlü futbolcu Enzo Pablo Roco'yu da dolandırdığı iddia edildi. Beşiktaş'ın Şilili yıldızı Roco'nun da şikayeti üzerine harekete geçen Yankesicilik ekipleri 38 kişinin ifadesine başvurdu. Tespit edilen 25 taksiciyi yakalamaya yönelik operasyon devam ediyor

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR