Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BODRUM GÜMBET'TE CİNAYET
BODRUM GÜMBET'TE CİNAYET
Bodrum’da, otelde çıkan kavgada Mert Can Ilgın’ı (21) tabancayla vurarak, öldüren Murat Aydın, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
7 Temmuz 2019, 16:23
 
Bodrum'da son günlerde yaşanan üzücü asayiş vakalarına bu defa bir cinayet olayı  eklendi.
 
Türkiye'nin turizm merkezi Bodrum’un olayları ile adeta Harlem gibi batakhaneler merkezi olmaya aday Gümbet Mahallesi'nde meydana gelen kavgada, 21 yaşındaki Mert Can Ilgın adlı genç, kız arkadaşının yanında silhla vurularak  hayata veda etti. 
 
image
 
Edinilen bilgiye göre Gümbet Mahallesi’ndeki bir otelde tatil yapan Murat Aydın adlı şahısla, aynı otelde kız arkadaşı ile tatil yapan, Aydın'da bir medya şirketinde çalışan 21 yaşındaki Mert Can Ilgın, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı.
 
Otelin bar kısmında yaşanan tartışma bir süre kavgaya dönüşüp ikili bir süre boğuştu. 
 
Daha sonra silahını alan Murat Aydın 21 yaşındaki Mert Can Ilgın’a ateş etti. Göğsünün sağ tarafından vurulan genç, kanlar içinde yerde kaldı. İhbar edilmesi üzerine olay mahalline gelen 112 Acil Sağlık ambulansına alınan yaralı, Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 
 
image
 
Olayın ardından çok kan kaybettiği belirtilen genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ilgın’ın cenazesinin otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği bildirildi. 
 
Torba uygulama noktasında yakaladı.
 
Katil zanlısı Murat Aydın ise olayın ardından aracına binerek Bodrum’dan kaçmaya çalıştı. Aracın plakasını belirleyen polis ekipleri, plaka tanıma sisteminin yardımıyla zanlıyı suç aleti silahla birlikte Torba Uygulama Noktası’nda yakaladı. 
 
image
 
Gözaltına alınan katil zanlısının emniyetteki sorgusunun ardından tutukladı.
 
Mert Can Ilgın'ı (21) tabancayla vurarak, öldüren Murat Aydın, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Mert Can Ilgın'ın öldürülmesiyle ilgili ayrıntılar da ortaya çıktı. Bursa'dan eşiyle tatile gelen kaportacı Murat Aydın, olay günü, aynı otelde kız arkadaşıyla beraber tatil yapan Mert Can Ilgın'ı, iddiaya göre, küfürlü konuştuğu için uyarmış,bunun üzerine ikili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştükten sonra,ateşli silah kullanılan cinayete dönüşmüş.
 
5 AY ÖNCE BABASINI KAYBETMİŞ
 
Mert Can Ilgın’ın, yaklaşık 5 ay önce babasını kaybettikten sonra ailesiyle yaşadığı Bodrum’dan Aydın’a taşındığı ve olay günü tatil için Bodrum’da olduğu öğrenildi.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR