Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İŞ ARAMAYA ÇIKTI EVE CESETİ GELDİ
İŞ ARAMAYA ÇIKTI EVE CESETİ GELDİ
Küçükçekmece'de oturan Nuray Yaprak (59), iş aramak üzere evinden çıktıktan sonra Küçükçekmece Gölü'nde kayboldu. Halkalı sahilinde aranan kadının cesedi Avcılar'da sahile vurdu.
21 Temmuz 2019, 22:29
 
Geçim sıkıntısı çeken ve iş aramak üzere dün evinden ayrılan Nuray Yaprak, bilinmeyen bir nedenle Küçükçekmece Gölü’ne düştü.
 
Kadının suya düştüğünü görenler 155 polis ve arama kurtarma ekiplerine haber verdi. Dün akşama kadar Küçükçekmece Belediyesi Arama Kurtarma ekibi başta olmak üzere çeşitli ekiplerin yaptığı arama çalışmaları sonuç vermedi.
 
YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
 
Bu sabahtan itibaren gölün kıyı şeridinde arama yapan yakınları Avcılar sahilinde çantasını buldu. Yakınları saat 15.00 sıralarında da Avcılar’daki Gümüşpala Caddesi’nin üzerindeki Avcılar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün bulunduğu alandaki sahile ceset vurduğunu gördü. Bunun üzerine Avcılar Emniyet Müdürlüğü ve 112’ye bilgi verildi.
 
Sevk edilen ekipler sahile vuran cesedin Nuray Yaprak’a ait olduğunu belirledi.
 
Yakınları da cesedi teşhis etti. Savcının ve Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekibinin yaptığı incelemelerden sonra cesedin sahilden çıkarılmasına karar verildi. Bölgedeki belediye işçileri dik olan yokuşta patika yol hazırlarken Yaprak’ın cesedi torbada taşındı. Bu sırada ölen kadının yüzünü görmek isteyen yakınları sinir krizi geçirdi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR