Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DENİZLİ'DE SU KUYUSU FACİASI
DENİZLİ'DE SU KUYUSU FACİASI
Denizli’de su kuyusunda feci bir olay meydana geldi. Çameli ilçesinde 8 metre derinliğindeki su kuyusuna inen 6 kişiden 2'si zehirlenerek hayatını kaybetti, baygın haldeki 4 kişi ise hastaneye kaldırıldı.
25 Mayıs 2020, 15:48
 
Denizli’nin Çameli ilçesinde 8 metre derinliğindeki su kuyusuna inen 6 kişiden 2’si su tahliye motorunun egzozundan çıkan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti. Baygın halde çıkarılan 4 kişi ise hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
Alınan bilgiye göre, Çameli ilçesinin kırsal Yeşilyayla Mahallesi’nde saat 15.30 sıralarında, 8 metre derinliğindeki su kuyusuna inen kişi, su tahliye motoruyla içerideki suyu tahliye etmek istedi.
 
image
 
2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
İsmi öğrenilemeyen kişi, bir süre sonra su tahliye motorundan çıkan gazdan zehirlendi. Yardım için peş peşe kuyuya inen 5 kişi de gazdan zehirlendi. İtfaiye ekipleri tarafından kuyudan çıkarılan 6 kişiden 2’sinin yaşamını yitirdiği belirlendi.
 
Baygın haldeki 4 kişi ise çevredeki hastanelere kaldırılıp, tedaviye alındı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR