Güzel ülkemiz için yazıyoruz - DENİZLİ'DE SU KUYUSU FACİASI Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/yasam/35548/denizlide-su-kuyusu-faciasi

 

DENİZLİ'DE SU KUYUSU FACİASI
DENİZLİ'DE SU KUYUSU FACİASI
Denizli’de su kuyusunda feci bir olay meydana geldi. Çameli ilçesinde 8 metre derinliğindeki su kuyusuna inen 6 kişiden 2'si zehirlenerek hayatını kaybetti, baygın haldeki 4 kişi ise hastaneye kaldırıldı.
25 Mayıs 2020, 15:48
 
Denizli’nin Çameli ilçesinde 8 metre derinliğindeki su kuyusuna inen 6 kişiden 2’si su tahliye motorunun egzozundan çıkan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti. Baygın halde çıkarılan 4 kişi ise hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
Alınan bilgiye göre, Çameli ilçesinin kırsal Yeşilyayla Mahallesi’nde saat 15.30 sıralarında, 8 metre derinliğindeki su kuyusuna inen kişi, su tahliye motoruyla içerideki suyu tahliye etmek istedi.
 
image
 
2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
İsmi öğrenilemeyen kişi, bir süre sonra su tahliye motorundan çıkan gazdan zehirlendi. Yardım için peş peşe kuyuya inen 5 kişi de gazdan zehirlendi. İtfaiye ekipleri tarafından kuyudan çıkarılan 6 kişiden 2’sinin yaşamını yitirdiği belirlendi.
 
Baygın haldeki 4 kişi ise çevredeki hastanelere kaldırılıp, tedaviye alındı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.