Güzel ülkemiz için yazıyoruz - KİM BU ŞEHİR EŞKİYASI ? Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/yasam/35849/kim-bu-sehir-eskiyasi-

 

KİM BU ŞEHİR EŞKİYASI ?
KİM BU ŞEHİR EŞKİYASI ?
İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde kimliği açıklanmayan bir şehir eşkıyası kendisini polise ihbar eden kişi olduğunu sandığı bir güvenlik görevlisini darp etti. Karakola giderek şikayetçi olan feci şekilde darp edilen güvenlik görevlisi sebebi bilinmez bir şekilde şikayetini geri çekti.Kim bu şehir eşkiyası gücünü nereden alıyor ? dedirtti.
6 Temmuz 2020, 00:15
 
İstanbul’un Büyükçekmece ilçesine bağlı Mimarsinan Mahallesi’nde bir şehir magandası geçtiğimiz gün aracıyla site önünden geçerken  havaya ateş açtı ve silah atan aracı site güvenlik görevlisi şikayet etti. 
 
Silah sesleri çevrede duyulunca kaçan araç hakkında polise şikayette bulunuldu.
 
Bölgede oturduğu anlaşılan ve durumdan haberdar olarak şikayet edildiğini öğrenen kişi polisin olay hakkında rapor tutmasına rağmen güvenlikçiye hesap sormak için karanlık olunca geç saatte siteye geldi.
 
Şehir eşkiyası siteye geldi ve güvenlikçiyi aramaya başladı.
 
Güvenlik kulübesine giden adam bir süre görevliyle konuşup iki eliyle site güvenlik görevlisinin başından tutarak şiddet göstermeye başladı.
 
Görevli vardiya değişimi olduğunu kendisinin olaydan haberdar olmadığını, kimseyi şikayet etmediğini söylese de magandayı onu ikna edemedi.
 
Güvenlik görevli bilmiyorum diyerek yalvarsada kontrolunu yitiren şehir eşkiyası  onu darp etmeye başladı.
 
İki eliyle görevlinin kafasını kavrayarak savurdu.
 
Şiddetli yumruk darbesiyle  yere düşen görevliyi yerde yumruklamaya sürdüren adamı, çevredekiler sakinleştirmeye çalıştı.Kimseyi dinlemeyen adam görevlinin yüzüne yumruk atmaya ve tekmeler savurmaya devam etti.
 
DAYAK YİYEN KİŞİ ŞİKAYETİNİ NEDEN ÇEKTİ ?
 
Görevliyi darp eden kişi daha sonra otomobiline binerek olay yerinden ayrıldı,Karakola giderek şikayetçi olan güvenlik görevlisinin daha sonra şikayetini geri çektiği öğrenildi. Kişinin kim olduğu görevlinin şikayeti neden geri çektiği,polisin görüntüler olmasımna rağmen şahısla ilgili ne yaptığı soru işareti olarak kaldı.