Güzel ülkemiz için yazıyoruz - DİDİM BU CİNAYETLE SARSILDI Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/yasam/36358/didim-bu-cinayetle-sarsildi

 

DİDİM BU CİNAYETLE SARSILDI
DİDİM BU CİNAYETLE SARSILDI
Aydın'ın Didim ilçesinde 10 Ekim'den bu yana kayıp olarak aranan emekli hemşire Hatice Tusu'nun, Suat Aksoy isimli erkek tarafından öldürüldüğü belirlendi.
14 Ekim 2020, 23:09

 

Aydın'ın Didim ilçesinde 4 günden bu yana kendisinden haber alınamayan Hatice Tusu’nun cansız bedeni bulundu. 

Tusu’nun kaybolduğu güne ait çevredeki tüm güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri cinayeti aydınlattı. Ayrılmak istediği Suat Aksoy isimli erkek tarafından öldürülen kadının cansız bedeni, makilik alandaki bataklığa gömülü vaziyette bulundu.

Aydın'ın Didim ilçesinde emekli hemşire, 2 çocuk annesi Hatice Tusu'nun kaybolmasının ardından sosyal medyada çağrıda bulunan çocuklarının başvurusu üzerine Didim polisi de kapsamlı bir çalışma başlattı. Tusu’nun yaşadığı evin etrafındaki tüm güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, Tusu'nun erkek arkadaşı olduğu öne sürülen Aksoy'u tespit ederek takibe aldı.

Suat Aksoy'un yakalanması için Denizli Sitesi bölgesindeki bir kafeteryaya baskın düzenledi. Gözaltına alınan Aksoy'un yapılan sorgusunda cinayeti ve Hatice Tusu'yu gömdüğü yeri itiraf ettiği öğrenildi.

Polis ekipleri, cinayet zanlısının belirttiği Hisar Mahallesi'ndeki Arıtma Tesisi yakınındaki makilik alanda çalışma yaptı. Zanlının belirttiği yerde, bataklığa gömülü cesede ulaştı. Cumhuriyet savcılığı olay yerinde inceleme yaparken, Polisin cinayetle ilgili soruşturması devam ediyor.

didim-de-4-gundur-haber-alinamayan-hatice-tusu-nun-cansiz-bedeni-bulundu-792741-1.

DİDİM BELEDİYESİ: SUSACAK MISINIZ?

Günlerdir aranan Hatice Tusu'nun cansız bedeninin bulunmasının ardından açıklama yapan Didim Belediyesi, Twitter hesabından Hatice Tusu'nun katledilmesine tepki gösterdi. Tusu'nun fotoğrafını paylaşayan Didim Belediyesi, "Ben Hatice Tusu. Didim’de 10 Ekim'den beri beni arıyorsunuz. Bugün cansız bedenimi bataklıkta buldunuz. Bir erkek tarafından katledildim. Bu bir kadın cinayeti'dir. Tüm fotoğraflar kararana kadar, katiliniz gelip sizi buluncaya kadar susacak mısınız?" dedi.