Güzel ülkemiz için yazıyoruz - PİSKOPAT NİŞANLI CİNNET GEÇİRDİ Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/yasam/36441/piskopat-nisanli-cinnet-gecirdi

 

PİSKOPAT NİŞANLI CİNNET GEÇİRDİ
PİSKOPAT NİŞANLI CİNNET GEÇİRDİ
Konya'da meydana gelen olayda, Ömer İ, kendisinden ayrılan ve hakkında koruma kararı aldıran eski nişanlısı 27 yaşındaki Büşra Gizem Güzelsoy ve annesi Gülya Barutçu'yu kurşun yağmuruna tutarak öldürdü.
27 Ekim 2020, 21:57

 

Konya'da Ömer İ, kendisinden ayrılan eski nişanlısı 27 yaşındaki Büşra Gizem Güzelsoy ile annesi 48 yaşındaki Gülya Barutçu'yu otomobilde tabancayla ateş ederek öldürdü.

Büşra'nın olaydan yaklaşık 2 saat önce polis merkezine giderek, Ömer İ. hakkında şikayette bulunup, koruma kararı için başvuru yaptığı ortaya çıktı. Polis, kaçan Ömer İ.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, saat 17.00 sıralarında Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi Argunşah Sokak'ta meydana geldi. Büşra Gizem Güzelsoy, annesi Gülya Barutçu ile 55 SE 617 plakalı araçla evlerinin önüne geldiği sırada bir süre önce ayrıldığı nişanlısı Ömer İ.'nin silahlı saldırısına uğradı.

Tabancayla başlarından vurulan anne ve kızı olay yerinde hayatını kaybetti. 

image

Büşra Gizem Güzelsoy'un annesinin kucağında yaşamını yitirdiği öğrenildi. Ömer İ. ise saldırının ardından otomobiliyle olay yerinden kaçtı. Polis, kaçan çifte cinayet zanlısının yakalanması için çalışmasını sürdürüyor. Kaynak: Büşra Gizem Güzelsoy kimdir? Kaç yaşında? Neden öldü?