Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SOKAĞA ÇIKANA CEZA YAĞDI
SOKAĞA ÇIKANA CEZA YAĞDI
Koronavirüs tedbirler kapsamında İçişleri Bakanlığı genelgesine göre 20.00'den itibaren sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Kısıtlamaya uyan vatandaşlar çoğunlukta olsa da uymayan vatandaşlar da vardı. Yasağa uymayan kişiye ve kimliğini getiren arkadaşına ceza kesildi.
28 Kasım 2020, 20:50
 
 
İçişleri Bakanlığı genelgesiyle birlikte yeni bir karar alınana kadar hafta sonları belirli saatler içerisinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmaya başlandı. Saat akşam 20.00'yi gösterdiğinde yasak başladı ve polis ekipleri denetimlerini arttırdı. Bursa'nın İnegöl ilçesinde de tüm ülkede olduğu gibi başlayan sokağa çıkma yasağının ilk anlarında kurallara uymayan 7 kişiye ceza kesildi. Ceza kesilen vatandaşlardan Emin D.(26) "Haberimiz yok, kömür almaya çıkmıştık" sözleriyle kendini savundu.
 
KİMLİKSİZ VATANDAŞ ARKADAŞININ DA BAŞINI YAKTI
Polis ekipleri koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması denetimi yaparken sokakta dolaşan Abdülkerim E.(24)'yi durdurdu. Durdurulan vatandaşın üzerinden kimlik çıkmayınca, kimliğinin evde olduğunu söyleyen Abdülkerim E.'den polis ekipleri, evdeki arkadaşının Abdülkerim E.'ye ait olan kimliğinin fotoğrafını yollamasını istedi. Olayı yanlış anlayan Abdülkerim E.'nin arkadaşı Deham E. ise kimliği alıp Abdülkerim E.'ye getirdi. Kurallara uymayan Deham E.'ye de ceza kesildi. 
 
Kısıtlamaları ihlal eden 7 kişiye toplamda 22 bin lira cezai işlem uygulandı. 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR