Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HAMİLE EŞİNİ KATLEDEN CANİ KOCA
HAMİLE  EŞİNİ KATLEDEN CANİ KOCA
6 aylık hamile olduğu öğrenilen üç çocuk annesi 35 yaşındaki Sadife Yüzer, aynı yaştaki eşi Ali Rıza Yüzer tarafından av tüfeği ile göğsünden vurularak öldürüldü. Suç aleti tüfek ile birlikte gözaltına alınan katil zanlısı koca, olaydan sonra babasını ve jandarmayı arayarak ‘Eşimi vurdum, gelin beni alın’ diyerek ihbarda bulunduğu öğrenildi.
16 Aralık 2020, 16:16
 
 
Konya'nın Çumra İlçesinde 6 aylık hamile olduğu öğrenilen üç çocuk annesi 35 yaşındaki Sadife Yüzer, aynı yaştaki eşi Ali Rıza Yüzer tarafından av tüfeği ile göğsünden vurularak öldürüldü.
 
Olay, Çumra ilçesine bağlı Dineksaray Mahallesinde meydana geldi. Çiftçilik yapan Ali Rıza Yüzer, henüz belirlenemeyen nedenle tartıştığı 3 çocuğunun annesi 6 aylık hamile Sadife Yüzer'i av tüfeği ile 9 ila 12 yaş aralığındaki çocuklarının gözü önünde göğsünden vurarak öldürdü.image
 
Katil zanlısı koca daha sonra Konya'da yaşayan babası Fahrettin Yüzer ve jandarmayı arayarak 'eşimi vurdum gelin beni alın' diyerek ihbarda bulundu. Ali Rıza Yüzer, olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından suç aleti tüfek ile birlikte gözaltına alındı.
 
'ANLAŞAMADIK VURDUM' DEMİŞ
 
Jandarmanın kendisini araması üzerine olay yerine gittiğini belirten muhtar Adem Mete, 'Ali Rıza Yüzer, eşini vurduktan sonra babasını ve jandarmayı arayarak eşini vurduğunu söylemiş. Bunun üzerine jandarmada beni aradı ve olay yerine geldim. Olay yerine geldiğimde Ali Rıza evdeydi. Neden böyle bir şey yaptığını sordum. Oda bana 'anlaşamadık vurdum' diye cevap verdi. Daha sonra jandarma ekipleri geldi ve Ali Rıza Yüzer'i gözaltına aldı" dedi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR