Güzel ülkemiz için yazıyoruz - BEYOĞLU YENİŞEHİR'DE KADIN CESETİ ! Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/yasam/36917/beyoglu-yenisehirde-kadin-ceseti-

 

BEYOĞLU YENİŞEHİR'DE KADIN CESETİ !
BEYOĞLU YENİŞEHİR'DE KADIN CESETİ !
Tarlabaşı Yenişehir semtinde 10 gün önce öldüğü anlaşılan kadın ceseti bulundu. Fas uyruklu kadının cesedini otopsi için kaldıran polis,olayla ilgili çalışma başlattı.Çevreden soruşturulan olayda polis cinayet şüphesi üzerinde duruyor.
11 Ocak 2021, 19:01
 
Beyoğlu'nun tarihi semti Tarlabaşı Yenişehir'de bir evde kokmuş cesete ulaşıldı.Gölbaşı sokağı sakinlerinin 39 numaralı binadan kötü kokular gelmesi üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. 
 
image
 
Bülbül Mahallesi Gölbaşı Sokak'taki 3 katlı binada yoğun kokular gelmesi üzerine vatandaşlar polis ekiplerine ihbarda bulundu.
 
Olay yerine gelen polis ekipleri, kapısını çilingir yardımıyla açtırarak girdiği 2. kattaki evin salon bölümündeki koltukta battaniyeye sarılı bir kadın cesedi ile karşılaştı. Yaklaşık 10 gün önce öldüğü düşünülen kadının Fas uyruklu olduğu belirtildi.
 
image
 
Kadının cansız bedeni incelenmesinin ardından cenaze aracıyla, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kadının asıl ölüm nedeni buradaki incelemenin ardından netlik kazanacak.
 
image
Çevre sakinlerinden Volkan Güngör, "Bu arkadaşımız yabancı uyruklu bir vatandaş. Faslı olduğu biliniyor.
 
"Bir adamı kadınla beraber içeri girerken gördük, bir daha da kimseyi görmedik"
 
Öte yandan olayla ilgili konuşan Volkan Güngör, "Bu arkadaşımız yabancı uyruklu bir vatandaş. Fas'lı olduğu biliniyor. Bu arkadaşımız yaklaşık 1 hafta 10 gün önce içeride görüldü sonra bir daha görülmedi. Bizde koku üzerine eve girdik ve polisleri çağırdık. Birde duvarları bir siyaha birde kırmızı renge boyuyorlardı. Hiç iyi ve tekin insanlar değillerdi. Bazen çıplak geziyorlardı hatta biz buna tepki gösterdik. Bir adamı kadınla beraber içeri girerken gördük. Bir daha da kimseyi görmedik işte kadının cesedi içeride adam ortalarda yok olay bundan ibaret" dedi.
 
image

Şeffaf Gazete.com