Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MANİSA'DA TOPLU İNFAZ 4 ÖLÜ
MANİSA'DA TOPLU İNFAZ 4 ÖLÜ
Manisa'da yaşları 20 ile 24 arasında olan 4 kişi ölü bulundu.Ahmetli ilçesinde tarladan dönen bir çiftçinin yol kenarında rastladığı 4 gençten 3'ünün silahla başlarından vurulduğu belirlendi
31 Ocak 2021, 20:42
 
 
Manisa'nın Ahmetli ilçesinde tarlasından dönen bir çiftçi, yol kenarında bir aracın yanında 4 ceset görerek durumu jandarmaya bildirdi.
 
Ekipler olay yerinde yaptıkları incelemede, Serkan (23) ve Ümit Zangal (20) ile Muharrem Zengin (22) ve Neşet Dalgın'ın (24) hayatını kaybettiğini belirledi.
 
Bu kişilerden 3'ünün av tüfeğiyle başlarından vurulduğu, birinde ateşli silah ya da kesici, delici alet yarası olmadığı, söz konusu tüfeğin ise Muharrem Zengin'in babasına ait olduğu tespit edildi.
 
Cesetler, incelemelerin ardından Turgutlu Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
 
Olayın aydınlatılması ve cesetleri bulunan kişilerin kesin ölüm nedeninin belirlenmesine ilişkin başlatılan çalışma sürüyor.
 
Valilik: 1 kişi için otopsi yapılacak
 
Öte yandan Manisa Valiliğinden yapılan açıklamada, söz konusu olayda 3 kişinin av tüfeği ile öldürüldüğü belirtilerek, şunlara yer verildi:
 
 Olay yerinde bulunan ve olayda kullanıldığı düşünülen av tüfeğinin maktullerden Muharrem Zengin'in babasına ait olduğu tespit edilmiştir. Silah yarası bulunmayan ve olay yerinde ölü bulunan bir vatandaşımızın vefat sebebi ise otopsi sonucu belirlenecektir.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR