Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
1 MİLYON LİRA RÜŞVET TEKLİFİNE NET CEVAP!
1 MİLYON LİRA RÜŞVET TEKLİFİNE NET CEVAP!
Kocaeli Darıca İlçesinde geçtiğimiz cuma günü gerçekleştirilen operasyonda, "resmi belgede sahtecilik, sahte banka veya kredi kartı kullanmak suretiyle yarar sağlama" suçlarından toplamda 31 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan O.K yakalandı.
4 Şubat 2021, 19:39

 

Olay, Kocaeli’nin Darıca ilçesi Bayramoğlu Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların kredi kartı ve banka hesaplarını ele geçirerek on binlerce lira vurgun yapan bir Orhan K. isimli bir şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından şahsın, Bayramoğlu’nda bir villada ikamet ettiği tespit edildi. Bunun üzerine villaya operasyon gerçekleştiren ekipler, şarkılar, türküler söylenen ve oyun havaları oynanarak doğum günü partisi yapılan villanın adeta pavyona dönüştürüldüğünü gördü.

Düzenlediği partide polis ekiplerine yakalanan Orhan K., kendisini S.A.K. ismiyle tanıtarak, kendisini serbest bırakmaları için polis ekiplerine 500 bin lira nakit para ve 500 bin liralık tekne vermeyi teklif etti.

Ekipler rüşvet teklifine tepki göstererek şahsı gözaltına aldı.

Partiden alınıp cezaevine gönderildiSorgulanmak üzere polis merkezine götürülen O.K. isimli şahsın, resmi belgede sahtecilik, sahte banka veya kredi kartı kullanmak suretiyle yarar sağlama suçlarından 31 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi.

Hükümlü şahıs, emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Burada çıkarıldığı mahkemece tutuklanan şahıs, cezaevine gönderildi.

Öte yandan polis ekiplerinin şahsın telefonu üzerinde yaptıkları çalışmalarda, düzenlenen partinin görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, şahısların yemek yedikleri, daha sonra oyun havası oynayıp, şarkılar, türküler söyleyerek eğlendikleri görülüyor. 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR