Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FETHİYE'DE ÖLÜMLÜ MOTOR KAZASI
FETHİYE'DE ÖLÜMLÜ MOTOR KAZASI
Muğla Fethiye’de motosikletiyle genç bir kadına çarpan 24 yaşındaki Anıl Çayan kaldırıldığı hastanede öldü. Çarptığı Hatice Gül ise tedavi altına alındı.
19 Şubat 2021, 08:51
 
Muğla'nın Fethiye ilçesinde, 24 yaşındaki Anıl Çayan, kullandığı motosikletiyle, yaya Hatice Gül'e çarptı. Kazada yola savrularak ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Anıl Çayan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, çarptığı Hatice Gül adlı kadına ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi ardından tedavi altına alındı.
 
İKİSİ DE YERE SAVRULDU
 
Kaza, Fethiye'nn Kesikkapı mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. Anıl Çayan'ın kullandığı 48 AED 413 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan Hatice Gül'e hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle Hatice Gül yere yığıldı, sürücü Çayan ise savrularak kafasını beton asfalta çarptı.
image
 
Kask takmadığı belirlenen Çayan başından ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptıkları Anıl Çayan ve çarptığı Hatice Gül ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kafasından yaralanan ve çok kan kaybeden Anıl Çayan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, diğer yaralı Gül'ün ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR