Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BÖYLE AŞK OLMAZ OLSUN !
BÖYLE AŞK OLMAZ OLSUN !
20 yaşındaki Elvan Koç, şüphelinin gözü önünde bileklerini kestiğini ve arkadaşının da yüzüne kezzap atılmakla korkutulduğunu ve hayatından endişe ettiğini basına haykırarak polise şikayete koştu.
28 Şubat 2021, 13:07
 
 
İstanbul'da ayrıldığı eski sevgilisinden ölüm tehdidi alan üniversite öğrencisi Elvan Koç çareyi polise gitmekte buldu. Ayrılığı hazmedemeyen eski sevgili bu ayrılıktan sorumlu tuttuğu Elvan Koç'un çocukluk arkadaşını da kezzap atıp yüzünü parçalamakla, yakmakla tehdit etti.
 
Elvan Koç’un yakın arkadaşı Ela Çekiç de Ali Barış E.’den tehdit mesajları aldığını söyledi. Bir güzellik merkezinde çalışan 21 yaşındaki genç kız, yüzüne kezzap atılmakla tehdit edildiğini anlattı:
 
Eski sevgilisinden ölüm tehditleri alan genç kız şikayetçi oldu.
 
Skandal olayın ardından emniyet harekete geçti. Polis tarafından gözaltına alınan Ali Barış E. ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.
 
Basına konuşan Elvan Koç: "2 yıl ilişkimiz oldu. Bana gerçek yüzünü göstermedi" dedi ve başına bela olan şahsın aslında uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyledi.
 
Elvan Koç "Ölmek istemiyorum" diyerek yaşadığı kabusu anlatırken olaya dair şoke eden whatsapp yazışmaları ortaya çıktı. İşte ayrıntılar:
 
Yaşadığı süreci  anlatan Elvan Koç; " 2 sene kadar bir ilişkimiz oldu başlarda gerçek yüzünü göstermedi. Madde bağımlısı olduğunu öğrendiğimde ayrılmak istediğimi söyledim. Ancak devamlı düzeleceğini bırakıcağını söyledi. En sonunda düzelmeyeceğini anladığım gibi bitirdim. Ama kabullenmedi evime gelip darp etmeye çalıştı ailemi yakın arkadaşlarımı tehdit etti ondan ayrılmamı çevremdeki insanlardan olduğunu düşündü.
 
image
 
Ali Barış E. Gözlerimin önünde kendini kesti eğer barıştım kelimesini duymazsa devam edeceğini kendisini kestikten sonra beni bıçaklayacağını söyledi. Ya katilin olacağım ya da benim olacaksın gibi deli saçması tehditler etti.
 
image
 
En son şehir değiştirdim ve orda ayrıldığımı söyledim. Pusuda yattığını evime gelir gelmez öldüreceğini söyledi. Avukatım şikayette bulundu
 
Evime gelip beni darbetmeye kalktı. Gözerimin önünde kendini kesti, ya katilin olacağım ya benim olacaksın dedi. Barıştım demezsen kesmeye devam ederim, sonra da seni keserim dedi. Ben ölmek istemiyorum, bu artık sevgiden aşktan öte takıntı haline getirdi " ifadelerini kullandı. Koç'un yakın arkadaşı olan ve güzellik uzmanı Ela Çekiç'i de sosyal medya üzerinden tehdit etti.
 
AYRILMAK İSTEDİKTEN SONRA İŞLER DEĞİŞTİ
 
İstanbul'da Sağlık Bilimleri bölümünde okuyan 21 yaşındaki Elvan Koç  uyuşturucu bağımlısı olduğu için ayrılmak istedi. Ne olduysa bundan sonra oldu. İlişkiyi bir takıntı haline getirdiği ileri sürülen sevgili Elvan Koç'a hayatı zehir etti. Yetmedi onun çocukluk arkadaşı olan ve Ela Çekiç'e de ayrılmamıza sen sebep oldun diye tehditler savurup genç kızları öldürmekle tehdit etti.
 
Bu ruh hastasının bir an önce ceza almasını istiyorum diyen Koç; "İş işten geçtikten sonra olmasın. Yasalar bizleri yaşatmak için var öldükten sonra bir değeri yok. Bu benim sosyal medya hesabımı ele geçirmiş orada kendi kendine bir şeyler yaşıyor. Kolunun her yerine Elvan yazdırmış" şeklinde konuştu.
 
Gözaltına alınan Ali Barış E., bu sabah polis merkezindeki işlemlerinin ardından Kartal'daki Anadolu Adliyesine sevk edildi.
 
"SENİN SUYUN ISINDI BİR KURŞUN ZOR MU"
 
Eski kız arkadaşına bu tehditleri atan Ali Barış E. çocukluk arkadaşı olan Ela Çekiç'e de ayrılmamıza sen sebep oldun diye tehditler atmaya başladı. Emniyete giderek şikayetçi olan Ela Çelik; "Beni aradı ve bana Elvan ile aralarının bozulmasına benim sebep olduğumu söyleyerek tehditler etmeye başladı. Bana senin suyun ısındı bir kurşunu zor mu sanıyorsun evinin önüne geleceğim.
 
"NE VAR Kİ YATAR ÇIKARIM!"
12 yıl ceza alıp çıktım bunda mı çıkmayacağım gibi ifadeler kullandı. Polise gidip uzaklaştırma ve koruma istedim" ifadelerini kullandı.
 
image
 
"KEZZAPLA YAKARIM"
 
Bana Elvan'ın gözünü sen açtın deyip beni kezzapla yakmakla tehdit etti diyen Çekiç; "Bu beladan biran önce kurtulmak istiyoruz. Artık çok korkuyoruz, ettiği tehditlerin sonu yok" dedi. 
 
Şeffaf GAZETE.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR